Zobrazit přihlášovací formulář

Chaloupka na vršku Nové příběhy

Administrace

Chaloupka na vršku Nové příběhy

245 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 55 Kč
Tak asi před sto padesáti lety bydlel v jedné chaloupce, stojící na vršku, vdovec řezbář Tomeš se svými třemi dětmi – nejstarší Mařenkou, Honzíkem a malou Andulkou. V malebné podhorské vesničce žili spolu s několika málo sousedy a přáteli prostý, i když…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 6. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chaloupka na vršku Nové příběhy

245 Kč
  • Popis zboží
Tak asi před sto padesáti lety bydlel v jedné chaloupce, stojící na vršku, vdovec řezbář Tomeš se svými třemi dětmi – nejstarší Mařenkou, Honzíkem a malou Andulkou. V malebné podhorské vesničce žili spolu s několika málo sousedy a přáteli prostý, i když ne zrovna lehký život, kterému příroda dodávala harmonii a řád.
V nových příbězích z Chaloupky na vršku se Honzík s Martínkem vydají na Letnice hledat poklad ke skále a o Dušičkách vyzkouší svou odvahu na hřbitově. Ševci Matějovi a jeho ženě Bětušce se narodí dcera Barborka, husar Ludvík naučí kluky šermovat a děda Koudelka poví dětem o svatém Václavovi a legendu o statečném svatém Jiří.

Vyprávění je doplněno nejen pranostikami, pořekadly a příslovími, ale také notovými záznamy písniček, které si můžete poslechnout na bonusovém CD.
  • 4. 12. 2017, 20:09

  • Zobrazení

    105

  • Oblíbené

    0

Kategorie