Zobrazit přihlášovací formulář

Sada Far Away

Administrace

Sada Far Away

339 Kč 927 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Sada Far Away obsahuje: Parfém Far Away EDP (50 ml) Parfém Far Away EDP byl vytvořen pro romantické ženy, které stále sní a žijí v oblacích. Far Away obsahuje krásnou vůni jasmínu, fialky, frézie a květu ylang-ylang. Dále pak můžete ucítit jemnou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada Far Away

339 Kč
  • Popis zboží
Sada Far Away obsahuje:

Parfém Far Away EDP (50 ml)

Parfém Far Away EDP byl vytvořen pro romantické ženy, které stále sní a žijí v oblacích. Far Away obsahuje krásnou vůni jasmínu, fialky, frézie a květu ylang-ylang. Dále pak můžete ucítit jemnou vůni vanilky, santalového dřeva a mošusu. Far Away je velice jemný a proto je ženami velmi oblíbený.

Tělový deodorant ve spreji Far Away (75 ml)

Far Away je překrásná směs plná vůně jasmínu, květu ylang-ylang, červené růže s nádechem vanilky, santalového dřeva a mošusu. Velice romantická vůně. Tělový deodorant ve spreji Far Away kombinujte s parfémem a kuličkovým deodorantem.

Tělový deodorant ve spreji Far Away nanášejte na pokožku z větší vzdálenosti. Před použitím protřepat.

Kuličkový deodorant antiperspirant Far Away (50 ml)

Kuličkový deodorant antiperspirant antiperspirant Far Away snižuje aktivitu potních žláz, kterými se pot dostává na povrch pokožky. Směs obsažená v antiperspirantu pokrývá povrch pokožky téměř neviditelným filmem, který omezuje tvorbu potu. Přípravek snadno odstraníte během obvyklé sprchy.
  • 5. 9. 2017, 17:28

  • Zobrazení

    40

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie