Zobrazit přihlášovací formulář

Prostorové puzzle Vítězný oblouk 3D

Administrace

Prostorové puzzle Vítězný oblouk 3D

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Počet dílků: 27. Materiál: papír s pěnovým jádrem. Rozměr složeného puzzle: 26 x 20 x 18 cm. Vítězný oblouk 3D, Paříž Francie 3D puzzle - stavebnice DIY Build My World vyrobená ze speciálního materiálu - asi 3mm silné pěny potažené…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prostorové puzzle Vítězný oblouk 3D

129 Kč
  • Popis zboží
Počet dílků: 27.
Materiál: papír s pěnovým jádrem.
Rozměr složeného puzzle: 26 x 20 x 18 cm.

Vítězný oblouk 3D, Paříž
Francie

3D puzzle - stavebnice DIY Build My World vyrobená ze speciálního materiálu - asi 3mm silné pěny potažené laminovaným potištěným papírem.

Sestavit 3D puzzle je zábavné a jednoduché! Dílky se k sobě sestavují pomocí návodu bez použití lepidla a nůžek - předražené dílky pouze jednoduše vylomíte z archu.

Obtížnost 3 / 5

Vítězný oblouk v Paříži, celým francouzským názvem Arc de Triomphe, dal postavit Napoleon Bonaparte na znak své moci a vítězství v bitvách. Vítězný oblouk byl vybudován v letech 1806-1836 a stojí uprostřed náměstí Place Charles-de-Gaulle na západním konci slavného pařížského bulváru Avenue des Champs-Élysées. Je to druhý největší vítězný oblouk na světě a jeden z nejznámějších monumentů Paříže. Uvnitř stavby je malé muzeum zaměřené na historii objektu. Každý rok u něj bývá ukončen závod Tour de France.

▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅
►►► PUZZLE-PUZZLE.cz ◄◄◄
Eshop s obrovskou nabídkou různých druhů a motivů puzzle pro děti i dospělé. U nás výhodně nakoupíte pěnové puzzle koberce pro malé děti, 3D puzzle, dřevěné i kartonové puzzle, panoramatické, fluorescenční, miniaturní, klasické puzzle a mnoho dalších skládaček.
Úplnou nabídku naleznete na stránkách našeho internetového obchodu
▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅
  • Značka

    DIY

  • Rozměry

    Číslo karty: 2748 Rozměr složeného puzzle: 26 x 20 x 18 cm Materiál: papír s pěnovým jádrem Rozměry krabice (balení): 31 x 22,5 x 2 cm Počet dílků: 27

  • 18. 7. 2019, 14:26

  • Zobrazení

    53

  • Oblíbené

    0

Kategorie