Zobrazit přihlášovací formulář

SUPER VODNÍ SKLUZAVKA BESTWAY + 2 SURFY

Administrace

SUPER VODNÍ SKLUZAVKA BESTWAY + 2 SURFY

579 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
VODNÍ SKLUZAVKA, 100% nový výrobek! Super zábava pro celou rodinu. VODNÍ SKLUZAVKA firmy BESTWAY zaručí skvělou zábavu a ochlazení Vašim dětem. Mnohem lepší zábava než tradiční bazén. Je to skvělá zahradní hračka na různé přiležitosti např. dětské…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SUPER VODNÍ SKLUZAVKA BESTWAY + 2 SURFY

579 Kč
  • Popis zboží
VODNÍ SKLUZAVKA, 100% nový výrobek!
Super zábava pro celou rodinu.

VODNÍ SKLUZAVKA firmy BESTWAY zaručí skvělou zábavu a ochlazení Vašim dětem. Mnohem lepší zábava než tradiční bazén. Je to skvělá zahradní hračka na různé přiležitosti např. dětské párty nebo oslavy narozenin na čerstvém vzduchu. Pro zpestření zábavy rozložte skluzavku a uspořádejte závody v klouzání. Díky použití vysoce kvalitních materiálů je hra bezpečná. Vhodná pro děti od 3 let.

Sestavení skluzavky je velmi jednoduché. Rozložte skluzavku nejlépe na travnatém povrchu. Poté připojte zahradní hadici k vodním tryskám. 6 kolíky připevněte skluzavku k zemi, aby se nepřesouvala během klouzání. Nafoukněte 2 surfy a zábava může začít. Skluzavka má dvě dráhy, které jsou zakončeny mantinely – takže je to skvělý nápad na letní závody. Prostředkem skluzavky vede síť vodních trysek, které stříkají na obě dráhy. Díky tomu se po nich surfy mohou klouzat. Závod vyhrává ten, který se jako první doklouže do cíle.

Technické údaje:
- délka: 488 cm
- šířka: 153 cm
- hmotnost: 2,20 kg
- tloušťka vinylových stěn: 0,19 mm
- velikost surfu: 45 x 88 cm
  • 21. 6. 2015, 18:33

  • Zobrazení

    162

  • Oblíbené

    0

Kategorie