Zobrazit přihlášovací formulář

Garfield Show - díl 15

Administrace

Garfield Show - díl 15

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
DVD obsahuje 6 příběhů: 83. Kočkopsí žrádlo Kočičí žrádlo není nic pro kočky, aspoň pro Garfielda ne. Je sice dost dobré pro toulavé kočky v okolí, jako jsou Harry a Myron, které krmí soused a oni se kvůli němu chovají jako roztomilá koťátka. Ale…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Garfield Show - díl 15

99 Kč
  • Popis zboží
DVD obsahuje 6 příběhů:


83. Kočkopsí žrádlo

Kočičí žrádlo není nic pro kočky, aspoň pro Garfielda ne. Je sice dost dobré pro toulavé kočky v okolí, jako jsou Harry a Myron, které krmí soused a oni se kvůli němu chovají jako roztomilá koťátka. Ale Garfield nebyl vždycky proti kočičímu žrádlu. Dokonce ho míval kdysi moc rád, dokud jednou Jon nezaměnil jeho misku za misku pro Odieho. Garfield párkrát slyšel Liz varovat Jona, že "jste to, co jíte", a Garfield si staré přísloví vyložil příliš doslovně. Když sní psí žrádlo, stane se psem? Všechny příznaky na to ukazují!


84. Krásnější než krásný

Nezmar, Garfieldův rozkošný úhlavní nepřítel, bude bydlet měsíc u Jona. Garfield nemůže vystát jeho roztomilost. To ale ještě netuší, že je sledován. Vůdce z planety Parma konečně ví, jak dostat Garfielda, obávaného nepřítele a požírače jeho druhu: lasagní. Garfieldova nezkrotná chuť na lasagne je to jediné, co brání v převzetí Země. A tak lasagne vyšlou špióna maskovaného za úplně nejroztomilejší verzi Nezmara, aby pronikl do Jonova domu a shromáždil informace o Garfieldovi. Brzy na sebe ale "nejroztomilejší kotě na světě" přitáhne tolik pozornosti, že to bude zklamání i pro Nezmara i pro jeho vůdce.


85. Úchvatný příběh

Garfield a Odie jsou ponořeni do podmořského filmu. Žraloci, velryby a souboje obřích olihní... všechno je to tak strhující! Ale ne tak moc, aby byli schopni odolat desítkám koblih. Garfield má samozřejmě v plánu je všechny sežrat, ale jen když Odie nebude mít nic proti. A tak začne honička, která skončí až když Odie chytne něco slizkého a šupinatého a podobného obří olihni z jejich filmu! Když obří oliheň začne řádit po celém městě, je to na Garfieldovi, aby zachránil Odieho a všechny ostatní... ale hlavně jeho koblihy!
  • 9. 12. 2015, 13:04

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Kategorie