Zobrazit přihlášovací formulář

Interaktivní multimediální traktůrek na setrvačník

Administrace

Interaktivní multimediální traktůrek na setrvačník

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
MULTIMEDIÁLNÍ NAUČNÝ TRAKTOR S KARTAMI, 100% nový výrobek Novinka! Skvělý traktůrek s funkčními kartami, které spouštějí hry ! Skvělá zábava je s tímto inteligentním traktorkem zaručena! Tato vícefunkční naučná hračka rozvíjí prostřednictvím zábavy u…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 7. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Interaktivní multimediální traktůrek na setrvačník

399 Kč
  • Popis zboží
MULTIMEDIÁLNÍ NAUČNÝ TRAKTOR S KARTAMI, 100% nový výrobek
Novinka! Skvělý traktůrek s funkčními kartami, které spouštějí hry !

Skvělá zábava je s tímto inteligentním traktorkem zaručena! Tato vícefunkční naučná hračka rozvíjí prostřednictvím zábavy u dítěte sluch, hudební nadání, jeho představivost a manuální schopnosti, dítě se učí logiky myslet a poznávat tvary a barvy. Hru světel doprovázejí různorodé zvukové efekty, jako jsou melodie a zvuky zvířat. Hlavní vypínač umístěný na střeše traktoru umožňuje používat karty, které jsou součátí sady. Celkem jich je 60 kusů, vkládají se do boční strany traktoru a umožňují opravdu různorodou zábavu. Na kartách se nachází sada hádanek, melodií a kvízů. Traktorek ale nabízí i další druhy her: pohyblivé části, přesouvání korálků, štěrkátko a další doplňky. Když spustíte některou funkci kartou, bude doprovázena také světelnými efekty.

Traktorek má setrvačník. Napájení na 3 tužkové baterie. Hračka je v anglojazyčném znění. Hračka má evropský certifikát bezpečnosti CE. Hračka byla vyrobena z nejkvalitnějšího netoxického plastu a je zabalena do barevné krabice, hodí se skvěle jako dárek, který potěší každé dítě.
Rozměry: 20 cm x 12 cm x 18 cm.
Rozměry balení: 16 cm x 27 cm x 19 cm

MULTIMEDIÁLNÍ TRAKTŮREK PŘIJÍŽDÍ A POBAVÍ VAŠE DÍTĚ!
  • 22. 8. 2016, 9:09

  • Zobrazení

    154

  • Oblíbené

    1

Kategorie