Zobrazit přihlášovací formulář

POPULÁRNÍ pěnové PUZZLE písmenka a číslice

Administrace

POPULÁRNÍ pěnové PUZZLE písmenka a číslice

89 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 13 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Sestavte si veselou podložku – hrací koberec do dětského pokojíčku. Pěnové puzzle je velmi populární a oblíbená hračka. Sada obsahuje celou abecedu a číslice od 0 do 9. Vše je v pěkných živých barvách. Všechna písmenka můžete rozložit a spolu s Vašimi…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

POPULÁRNÍ pěnové PUZZLE písmenka a číslice

89 Kč
  • Popis zboží
Sestavte si veselou podložku – hrací koberec do dětského pokojíčku. Pěnové puzzle je velmi populární a oblíbená hračka. Sada obsahuje celou abecedu a číslice od 0 do 9. Vše je v pěkných živých barvách. Všechna písmenka můžete rozložit a spolu s Vašimi dětmi hádat, co je to za písmenko a kam patří. Učte se prostřednictvím hry písmenka, barvy, počítat a správně určovat tvary. Písmenka jsou pěkně tvarovaná, všechny dílky puzzle se dobře skládají i drží. Postavte si třeba krabičku na drobné hračky nebo různé tvary.

Sada obsahuje celkem 36 barevných puzzlí, celou abecedu + základní číslice. Každý čtvereček je velký 6 x 6 cm. Doporučujeme si pro vytvoření koberečku objednat alespoň 5 sad. K výrobě puzzlí byla použita měkká pěna, která je příjemná na dotek, není toxická. Je to bezpečná hračka i pro malé děti, nemá ostré okraje. Obsahuje i malé části ( vnitřek písmenka nebo číslice ). Puzzle jsou bez zápachu a jsou zcela omyvatelná. Balení obsahuje 3 x 12 kusů, ze kterých vytvoříte podložku o velikosti 54 x 24 cm.
  • 18. 11. 2016, 22:07

  • Zobrazení

    212

  • Oblíbené

    0

Kategorie