Zobrazit přihlášovací formulář

Plyšový HOUPACÍ KŮŇ koník Pro nejmenší S popruhy

Administrace

Plyšový HOUPACÍ KŮŇ koník Pro nejmenší S popruhy

1 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
MILÝ PLYŠOVÝ HOUPACÍ KONÍK, 100% nový výrobek Skvělá klasická hračka pro nejmenší děti v nejvyšší kvalitě! Nabízíme Vám nádherného houpacího koníka - klasickou oblíbenou hračku pro nejmenší děti již od 12 měsíců. Hračka je vyrobena z velmi kvalitního…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 9. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Plyšový HOUPACÍ KŮŇ koník Pro nejmenší S popruhy

1 199 Kč
  • Popis zboží
MILÝ PLYŠOVÝ HOUPACÍ KONÍK, 100% nový výrobek
Skvělá klasická hračka pro nejmenší děti v nejvyšší kvalitě!

Nabízíme Vám nádherného houpacího koníka - klasickou oblíbenou hračku pro nejmenší děti již od 12 měsíců. Hračka je vyrobena z velmi kvalitního a měkkého plyše v hnědé barvě s bílou hřívou. Koníček má bezpečnostní popruhy na velmi pohodlném sedátku, nemusíte se tedy bát, že by dítě při houpání vypadlo. Dítě se může držet dřevěných úchytek nebo uzdy na hlavě koníka. Koník má zvukové efekty: řehtání koně, klus a odfrkávání. Koník je velmi pohodlný, měkký a hlavně bezpečný, každé dítě si ho zamiluje!

Hračka byla vyrobena z velmi měkkého plyše, který je velmi příjemný na dotek. Další výhodou je sedátko s opěradlem a bezpečnostní pásy, které umožňují bezpečnou zábavu. V pravém i levém uchu koníka se nachází tlačítko, které vydává zvuky klusu koně a řehtání. Hračka je napájená bateriemi ( 2 x tužkové ) – nejsou součástí sady, modul s baterimi se nachází na bříšku koně ve skryté kapsičce, zvuk je velmi čistý a realistický. Prezentovaný koník pro nejmenší bude super dárkem i pro nejnáročnější děti.

Rozměry houpacího koníka:
- výška: 46 cm,
- délka: 55 cm,
- šířka: 24cm,
- výška sedátka: 28 cm.

Věková kategorie: 12 měsíců +

VELMI KVALITNÍ VÝROBEK - HRAČKU DOPORUČUJEME PRO CHLAPEČKY I HOLČIČKY OD 12 MĚS.
  • 23. 3. 2018, 8:26

  • Zobrazení

    173

  • Oblíbené

    1

Kategorie