Zobrazit přihlášovací formulář

Termokamaše Fantom

Administrace

Termokamaše Fantom

340 Kč 400 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 79 Kč
Termokamaše Fantom jsou určeny jako tepelně izolační oděv do chladného počasí. Jedná se o materiál s hřejivým efektem.Termokamaše jsou vhodné pod zimní oblečení, odvádí pot od těla, zajišťují stálou teplotu těla, jsou vhodné pro všechny zimní aktivity. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 10. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Termokamaše Fantom

340 Kč
  • Popis zboží
Termokamaše Fantom jsou určeny jako tepelně izolační oděv do chladného počasí. Jedná se o materiál s hřejivým efektem.Termokamaše jsou vhodné pod zimní oblečení, odvádí pot od těla, zajišťují stálou teplotu těla, jsou vhodné pro všechny zimní aktivity.
UPOZORNĚNÍ: materiál má vysoké vlákno!
Okraje délky nohavic jsou staženy do nápletů výsokých 7 cm. Termokamaše jsou do gumy s vysokým pružným nápletem vysokým 10 cm, který se dá popřípadě v pase ohrnout.
POZOR - při praní nesmíte použít aviváž!!!
!!TIP!!!: Velkou výhodou je kombinovatelnost termokamaší THERMAL-TEC ® s kalhotami SOFTSHELL. Například dítě je chráněno cestou do školy SOFTSHELL kalhotami s hřejivými termokamašemi. V budově si kamaše sundá a je pouze v SOFTSHELL kalhotách.
THERMAL-TEC ®
Tento materiál je novinka v oblasti fleeceového programu s technologií dutého vlákna a s mnoha mikrokanálky na povrchu. Tato technologie zaručuje vynikající odvádění vlhkosti, rychlejší vysychání a příznivou prodyšnost. Lépe udržuje tělesnou teplotu. Další vlastnosti, jako je větší trvanlivost, odolnost, snadnost praní a čištění, předurčuje tento materiál k širokému praktickému využití.
Technické vlastnosti:
- Vynikající odvádění vlhkosti
- Maximální teplo bez zbytečného objemu
- Rychleschnoucí
- Po dlouhou dobu udrží nadýchanost
- Vysoce prodyšný
- Udržuje tělesnou teplotu
- Skvěle stlačitelný
- Velice trvanlivý
  • 12. 1. 2017, 18:22

  • Zobrazení

    101

  • Oblíbené

    1

Kategorie