Zobrazit přihlášovací formulář

Záclona Hello Kitty

Administrace

Záclona Hello Kitty

189 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 11 uživatelů
Doprava: od 65 Kč
zaclona 220cm na vyšku cena je uvedena za 1 metr Záclony by se měly prát vždy samostatně , bílé odděleny od malovaných. Bílé ve vodě do 40°C, malované pouze do 30°C. Nejprve z nich odstraníme veškeré předměty jako např. ozdoby, háčky apod. Pereme - li v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Záclona Hello Kitty

189 Kč
  • Popis zboží
zaclona 220cm na vyšku
cena je uvedena za 1 metr
Záclony by se měly prát vždy samostatně , bílé odděleny od malovaných. Bílé ve vodě do 40°C, malované pouze do 30°C. Nejprve z nich odstraníme veškeré předměty jako např. ozdoby, háčky apod. Pereme - li v pračce, záclony vložíme do sáčku na práni záclon.
a choulostivého prádla. Ten si můžeme zakoupit u mě na stránkach. TADY Zvolíme šetrný program , dbáme na teplotu do 30-40 °C. Použijeme prací prostředek určený k praní záclon. Ten používáme pouze na záclony BÍLÉ! Nepoužíváme aviváže ani jiná změkčovadla, po nichž by vlákna mohly ztratit pevnost. Záclony pereme šetrně a krátce, do lázně jich dáváme méně než klasického prádla, aby měly prostor a zbytečně se nemačkaly. Vyhýbáme se dlouhému ždímání, přebytečnou vodu pouze lehce odstředíme. Velice důležité je ihned po vyprání záclony vyjmout z pračky, jinak dochází k nežádoucímu pomačkání. Po odkapání je ještě vlhké zavěsíme na okna , upravíme do požadovaného tvaru aby se vlákna vyrovnala a necháme doschnout. Pokud potřebujeme záclony přežehlit, tak jen opatrně žehličkou nastavenou na nízkou teplotu a po vyžehlení ihned zavěsit. Nezapomeňte na obšití metráže, jen tak zabráníte kroucení okrajů či dokonce poškození při praní.
  • 10. 12. 2020, 14:39

  • Zobrazení

    293

  • Oblíbené

    1

Kategorie