Zobrazit přihlášovací formulář

Balíček SUBTIL CARE Force set-proti padaní vlasů

Administrace

Balíček SUBTIL CARE Force set-proti padaní vlasů

1 269 Kč 1 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Balíček SUBTIL CARE Color Force set je výhodná posilující sada proti chronickému vypadávání vlasů, která obsahuje šampon SUBTIL CARE Force fortifying shampoo 250 ml a péči SUBTIL CARE Force antihairloss and growth stimulating treatment 50 ml. Značka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Balíček SUBTIL CARE Force set-proti padaní vlasů

1 269 Kč
  • Popis zboží
Balíček SUBTIL CARE Color Force set je výhodná posilující sada proti chronickému vypadávání vlasů, která obsahuje šampon SUBTIL CARE Force fortifying shampoo 250 ml a péči SUBTIL CARE Force antihairloss and growth stimulating treatment 50 ml.
Značka SUBTIL představuje kvalitní francouzskou vlasovou kosmetiku.
Kompletní sortiment SUBTILU najdete na našem e-shopu.

1) SUBTIL CARE Force fortifying shampoo je šampon pro oslabené, křehké vlasy. Profesionální složení BEZ SILIKONU A PARABENU. Jemně myje vlasy, stimuluje a zpevňuje vlasové vlákno.

Účinné látky:
citrusové flavonoidy
oligo-elementy
coco glykosid
pantenol
Použití:
Šampon jemně vmasírujte do vlhkých vlasů a napěňte.
Dobře vypláchněte.
Při vniknutí přípravku do očí je dobře vypláchněte vodou.
2) SUBTIL CARE Force antihairloss and growth stimulating treatment je fluid ve spreji proti padání vlasů a pro jejich růst. Přípravek je vhodný pro oslabené a vypadávající vlasy, pro chronické, závažné a vytrvalé padání vlasů. Kombinuje patentované působení dvou aktivních rostlinných složek, stimulačně působících na cibulky vlasů a jejich bezprostřední okolí k prevenci padání a podpory růstu vlasů. Zklidňující vlastnosti Shitake, kanangy a hroznových procyanidolů a jejich schopnost působení proti volným radikálům pomáhají bojovat proti negativním vlivům na okolí cibulek vlasů a pozitivně působí na kvalitu změn uvnitř cibulek. Revitalizují vlasy obnovují jejich hustotu. Tyto vlastnosti působí souběžně s glykoproteiny (Solanum Glycoproteins), aktivní rostlinou složkou, která podporuje růst vlasů a posiluje stimulací keratinového metabolismu. Profesionální složení tohoto přípravku proti padání a stimulantu růstu vlasů je podepřeno dvěma patenty a klinickou studií.
  • Značka

    SUBTIL

  • Rozměry

    Skladem, možnost osobního odběru.

  • 24. 7. 2017, 18:41

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    0

Kategorie