Zobrazit přihlášovací formulář

SUBTIL KERATIN SET - pro suché vlasy

Administrace

SUBTIL KERATIN SET - pro suché vlasy

1 054 Kč 1 241 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Balíček SUBTIL KERATIN set je výhodná sada na barvené vlasy, která obsahuje šampon SUBTIL KERATIN 1 Purifying Shampoo 200 ml, masku SUBTIL KERATIN 2 Hydration 200 ml a termoaktivní mléko SUBTIL KERATIN 3 Thermo Action 200 ml. Zn. Subtil je kvalitní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SUBTIL KERATIN SET - pro suché vlasy

1 054 Kč
  • Popis zboží
Balíček SUBTIL KERATIN set je výhodná sada na barvené vlasy, která obsahuje šampon SUBTIL KERATIN 1 Purifying Shampoo 200 ml, masku SUBTIL KERATIN 2 Hydration 200 ml a termoaktivní mléko SUBTIL KERATIN 3 Thermo Action 200 ml.
Zn. Subtil je kvalitní vlasová kosmetika z Francie - vyrobeno ve Francii:) Kompletní sortiment Subtilu a bližší info o značce najdete na našem e-shopu.

Složení sady:
1) SUBTIL KERATIN 1 Purifying Shampoo je chelatační keratinový šampon bez sulfátů parabenů, formaldehydu a barviv, vhodný na mechanicky poškozené a dehydratované vlasy. Obsahuje vysoce hydratační rostlinný kolagen. Unikátní šampon nečistí vlasy pouze povrchově, ale proniká do hloubky, kde odstraňuje zbytky nežádoucích residuí po stylingu a dalších chemikáliích. Je předurčen pro rekonstrukci suchých vlasů (pH neutral). Neobsahuje sulfáty, nenarušuje strukturu vlasů. Kukuřičné extrakty čistí vlasy a vlasovou pokožku od minerálních zbytků a zbytků kovů. Navrací vlasům měkkost a pružnost. Perfektní pro domácí aplikaci na prodloužení efektu aplikace profi keratinového SUBTIL programu, případně jakékoli jiné narovnávací techniky.

2) SUBTIL KERATIN 2 Hydration je keratinová hydratační maska pro suché, mechanicky poškozené, dehydratované a oslabené vlasy. Prodlužuje efekt po SUBTIL profesionální keratinové kúře nebo po jakékoli jiné narovnávací technice. Vrací vlasům pružnost, měkkost, sílu, lesk. Obnovuje hydrolipidickou rovnováhu. Ideální péče a ochrana vlasů při tepelném namáhání vlasů fénem, kulmou apod.

3) SUBTIL KERATIN 3 Thermo Action je termoaktivní luminiscenční mléko s obsahem pouze rostlinných keratinů bez parabenů a bez barviv. Přípravek má kyselé pH 3,5. Okamžitě doplňuje denní ztrátu keratinu, poskytuje lesk a hebkost, chrání před tepelným namáháním
  • Značka

    SUBTIL

  • Rozměry

    SKLADEM, možnost osobního odběru.

  • 24. 7. 2017, 18:43

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    1

Kategorie