Zobrazit přihlášovací formulář

Odrážedlo - Mašinka s vhazovačkou (Bigjigs)

Administrace

Odrážedlo - Mašinka s vhazovačkou (Bigjigs)

1 489 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Dřevěné odstrkovadlo jako mašinka pro malé strojvedoucí. Mašinka má úchyty, které jsou v dokonale velikosti pro malé ruce a stabilní kolečka s gumovým proužkem, zajišťující stabilitu a tichý chod. Odrážedlo má na jednom boku malé kuličkové počítadlo a na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Odrážedlo - Mašinka s vhazovačkou (Bigjigs)

1 489 Kč
  • Popis zboží
Dřevěné odstrkovadlo jako mašinka pro malé strojvedoucí. Mašinka má úchyty, které jsou v dokonale velikosti pro malé ruce a stabilní kolečka s gumovým proužkem, zajišťující stabilitu a tichý chod. Odrážedlo má na jednom boku malé kuličkové počítadlo a na druhé straně menší motorický labyrint. V zadní částí pod sedadlem je úložný prostor, kde si děti mohou schovat nějaký náklad. Na bocích pod sedadlem jsou také čtyři otvory pro vhazování čtyř různě tvarovaných kostek, které jsou součásti balení.

Podporuje tělesnou koordinaci a rovnováhu dítěte. Svými rozměry vhodné pro děti od 18 měsíců. Rozměr je 42x42x22cm.

Splňuje všechny normy EU.



Společnost Bigjigs Toys Ltd. byla založena v roce 1985 ve Velké Británii. Firma Bigjigs se stala jedním z předních návrhářů, dovozců a distributorů dřevěných hraček ve Velké Británii. Cílem společnosti je vyrábět hračky, které nejen poskytují zábavu a vzrušení, ale také posilují vzdělávání a rozvíjí dovednosti dětí všech věkových kategorií. Velmi populární je řada Bigjigs Rail - dřevené vláčkodráhy a příslušenství k nim. Hračky Bigjigs se vyznačují kvalitním zpracováním a splňují nejpřísnější normy pro výrobu.
  • Značka

    BIGJIGS

  • Rozměry

    Dřevěné odstrkávadlo. Rozměr: 42x42x22cm Věk: od 18 měsíců

  • 4. 1. 2020, 21:01

  • Zobrazení

    77

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie