Zobrazit přihlášovací formulář

Židle pro děti JITRO KLASIK-dopr.a podsedák v ceně

Administrace

Židle pro děti JITRO KLASIK-dopr.a podsedák v ceně

2 995 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Dětská rostoucí židle JITRO KLASIK v modré barvě ! Podsedák v ceně, doprava PPL nebo balík do ruky zdarma! Po Praze rozvoz i ve večerních hodinách. *******Nyní soutěžte o tablet!********Více najdete u nás v akcích! JITRO KLASIK Podsedák vybírekte ze…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 10. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Židle pro děti JITRO KLASIK-dopr.a podsedák v ceně

2 995 Kč
  • Popis zboží
Dětská rostoucí židle JITRO KLASIK v modré barvě ! Podsedák v ceně, doprava PPL nebo balík do ruky zdarma! Po Praze rozvoz i ve večerních hodinách.
*******Nyní soutěžte o tablet!********Více najdete u nás v akcích!
JITRO KLASIK
Podsedák vybírekte ze vzorníku viz. foto v mém fotoalbu JITRO, vepište do poznámky.(Balení obsahuji židli JITRO klasik a 1ks podsedáku)
Jitro dětská rostoucí židle Klasik z tvrdého bukového dřeva pro děti od 1,5 roku až do cca 15 let, má nosnost 160 kg. Oproti levnějším židlím je pevnější a odolnější. Výrobce JITRO dbá na kvalitu! Dětská židlička - ideální pro děti, myslí na jejich záda i jejich nohy. Sedí se na ní pohodlně a zdravě. Záda mají opřená a nohy podepřené.

Příjemný nákup! a užívání! a hlavně ty nejspokojenější děti. Děti si tuhle židli zamilují. Sami na ni vylezou a posadí se.
Pro příp. informace mne neváhejte kontaktovat Hana Michalíková 602 573 981, židli JITRO KLASIK máme vystavenou v Praze - Dolních Počernicích.
  • Značka

    JITRO

  • Rozměry

    Na doplňující fotce vzorkovník podsedáku, který je v ceně židlě, vybírejte. K modré super vypadají oranžové pastelky :) Veselá kombinace. Židli můžete také barevně zkombinovat za jednotnou cenu 2.795Kč. Pokud byste měli zájem o druhý podsedák navíc na op

  • 2. 6. 2018, 0:09

  • Zobrazení

    71

  • Oblíbené

    0

Kategorie