Zobrazit přihlášovací formulář

Kuchyňská fototapeta KU 005

Administrace

Kuchyňská fototapeta KU 005

666 Kč 799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Samolepicí fototapeta určená speciálně pro použití v kuchyni. Vhodná k umístění mezi dolními a horními skřínkami, nahrazující klasické obklady. Tato fototapeta je vyrobená z jednoho dílu, z velmi kvalitní PVC laminované fólie, která je vysoce odolná vůči…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kuchyňská fototapeta KU 005

666 Kč
  • Popis zboží
Samolepicí fototapeta určená speciálně pro použití v kuchyni. Vhodná k umístění mezi dolními a horními skřínkami, nahrazující klasické obklady. Tato fototapeta je vyrobená z jednoho dílu, z velmi kvalitní PVC laminované fólie, která je vysoce odolná vůči mastnotě, okolním vlivům i vysokým teplotám.

Výměna obkladaček je spojená s vysokými náklady na materiál a práci samotnou, s delší dobou realizace a uklidem po takovémto zásahu, u nalepení fototapety vše odpadá. Máte tak možnost obměnit vzhled kuchyně, kdykoli se Vám zachce.

Tyto tapety můžou být umístěny v blízkosti elektrických a indukčních sporáků. U plynových sporáků se doporučuje zachování horního krytu sporáků, který po otevření slouží jako ochrana proti plamenům směřujícím na zadní stěnu kuchyňské linky.

Na našem eshopu naleznete velké množství kuchyňských fototapet v různých rozměrech. Můžete však použít i variantu, kdy Vám vyrobíme kuchyňskou fototapetu z kombinací Vašich vlastních obrázků nebo fotografii. V takovémto případě Váš požadavek zašlete na náš email. Rádi Vám pomůžeme s jeho realizací.

Nejpoužívanější rozměry:
180cm x 60cm....666,-Kč
240cm x 60cm....888,-Kč
300cm x 60cm....1110,-Kč

Pokud máte zájem o jiný rozměr kuchyňské fototapety, není problém. Bez jakýchkoli příplatků jí pro Vás rádi vyrobíme. Váš požadavek zašlete na email, který naleznete v kontaktech.

Expedice do10-ti pracovních dnů.

Poštovné a balné:
Balík do ruky: 103,- kč platba předem na účet.
Balík do ruky s dobírkou: 149,- kč platba při převzetí zboží.
Balík na poštu: 94,- kč platba předem na účet.
Balík na poštu s dobírkou: 140,- kč platba při převzetí zboží.
Osobní odběr: Ostrava (po předchozí domluvě).
  • Značka

    AP

  • Rozměry

    180cm x 60cm

  • 11. 2. 2015, 16:29

  • Zobrazení

    96

  • Oblíbené

    0

Kategorie