Zobrazit přihlášovací formulář

Krásná PANENKA MIMINKO v oblečku ČESKY ZPÍVÁ MLUVÍ

Administrace

Krásná PANENKA MIMINKO v oblečku ČESKY ZPÍVÁ MLUVÍ

359 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 13 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
KRÁSNÁ PANENKA V OBLEČKU VZOR MIMINKO, 100% nový výrobek Udělejte své holčičce radost touto milou panenkou, která Vám zazpívá a poví pár vět! Tato krásná panenka vypadá jako usmívající se miminko. Je vyrobena velmi kvalitně a je oblečena do pěkného…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásná PANENKA MIMINKO v oblečku ČESKY ZPÍVÁ MLUVÍ

359 Kč
  • Popis zboží
KRÁSNÁ PANENKA V OBLEČKU VZOR MIMINKO, 100% nový výrobek
Udělejte své holčičce radost touto milou panenkou, která Vám zazpívá a poví pár vět!

Tato krásná panenka vypadá jako usmívající se miminko. Je vyrobena velmi kvalitně a je oblečena do pěkného oblečku - dupaček s ponožkami a čepičkou - vše je vyrobeno měkkého fleecu. Panenka je dlouhá 46 cm, má krásná očíčka s dlouhými řasami a milý úsměv, dokonce má malinké dva zoubky. Pokud hledáte krásnou kvalitní panenku, tato jistě splní všechna Vaše očekávání! A Vaší malé mamince udělá obrovskou radost, může jí vozit v kočárku, ukládat do postýlky a všude ji brát sebou. Pokud se obleček ušpiní, nebojte se ho vyprat v pračce. Tělíčko je měkké, holčička může s panenkou bez obav spát a tulit se k ní. Panenka má v bříšku mluvící modul, který po stusknutí zpívá tři české známé písničky a řekne Vám několik milých vět.

Tvářička, ručičky a nožičky jsou vyrobeny z měkké gumy, tělíčko je bílé látkové. Obleček se skládá z dupaček, dvou ponožek a pěkné čepičky, nabízíme několik druhů oblečku. Tvářičky všech panenek vypadají přesně jako na fotografiích. Délka panenky je 46 cm - je velká jako novorozeně.

Dostupnost barev oblečků na fotografii.
  • Rozměry

    46 cm na délku

  • 27. 10. 2015, 9:31

  • Zobrazení

    391

  • Oblíbené

    1

Kategorie