Zobrazit přihlášovací formulář

BIO Vitamínová směs s rakytníkem, šípkem a aronií

Administrace

BIO Vitamínová směs s rakytníkem, šípkem a aronií

190 Kč 218 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Vitamínová směs je 100% přírodní prášek z plodů divokých šípků, rakytníku a aronie. Vychází tak z tradice našich předků, jimž tyto plody přinášely potřebné vitamíny. Jedna lžička prášku pokrývá denní potřebu vitamínů dospělého člověka: vitamin C = 100%…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BIO Vitamínová směs s rakytníkem, šípkem a aronií

190 Kč
  • Popis zboží
Vitamínová směs je 100% přírodní prášek z plodů divokých šípků, rakytníku a aronie. Vychází tak z tradice našich předků, jimž tyto plody přinášely potřebné vitamíny. Jedna lžička prášku pokrývá denní potřebu vitamínů dospělého člověka:

vitamin C = 100%
vitamin E = 20%
vitamin B = 6-10%
vitamin A = 20-30%
vitamin K = 2%
Dále vitamínová směs obsahuje vitamín P, hořčík, zinek, fosfor, draslík, železo, vápník, molybden a bor a je tak výborným zdrojem vitamínů a minerálů. Tyto nutrienty jsou pro lidský organismus mnohem lépe využitelné v této přírodní formě, než kdyby byly vyrobeny synteticky. Vitamínová směs je tak ideálním zdrojem nutričních látek pro všechny osoby, vhodná je ale především při dietách, při únavě a během rekonvalescence. Díky svému složení pomáhá posilovat přirozenou imunitu organismu a jeho odolnost vůči nemocem srdce, ateroskleróze a stárnutí organismu. Vysoký obsah vitamínů je výborný zvláště pro období, kdy je vitamínů v lidské stravě přirozeně méně.
  • 18. 2. 2017, 21:00

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Kategorie