Zobrazit přihlášovací formulář

♥ Sklenice k uchování čerstvých nápojů a potravin

Administrace

♥ Sklenice k uchování čerstvých nápojů a potravin

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Sklenice slouží k uchování potravin a nápojů. Skládají se ze vzduchotěsného víčka a šroubovacího závěru, neprotékají a jsou vhodné i na zavařování. Já je používám pro uchování čerstvých ovocných a zeleninových šťáv – pokud nemáte čas a chuť odšťavňovat…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 4. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

♥ Sklenice k uchování čerstvých nápojů a potravin

199 Kč
  • Popis zboží
Sklenice slouží k uchování potravin a nápojů. Skládají se ze vzduchotěsného víčka a šroubovacího závěru, neprotékají a jsou vhodné i na zavařování.
Já je používám pro uchování čerstvých ovocných a zeleninových šťáv – pokud nemáte čas a chuť odšťavňovat každý den několikrát, jsou pro vás tyto sklenice ideální. Největším problémem pro udržení čerstvosti předem připravené šťávy je oxidace, která vzniká ve vzduchu. Tyto sklenice jsou ideální pro takové uchování potravin a nápojů – nejlépe je naplnit sklenici až po okraj – aby nezůstal prostor pro vzduch, zavřít a uchovat v chladu. Co se týče ovocných a zeleninových štáv, je možné je takto skladovat až 24hodin. Ideálně se řiďte návodem vašeho odšťavňovače. U šnekových se uvádí trvanlivost až 72 hodin. U odstředivých až 8 h.
Sklenice jsou dovezeny a vyrobeny v USA.
Obsah sklenice je 500 ml
Cena za kus
  • 23. 4. 2014, 20:46

  • Zobrazení

    28

  • Oblíbené

    0

Kategorie