Zobrazit přihlášovací formulář

Náramek TOPBEADS,korálek,Rhodium,Swarovski BeCharm

Administrace

Náramek TOPBEADS,korálek,Rhodium,Swarovski BeCharm

485 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Náramek v červeném designu RED ROSE v dárkovém balení. Může být i v levnějším provedení, toto je kvalitní náramek s Rhodiem, mám i levnější varianty. Na přání vyrobím i v jiných barvách. Případně si můžete u nás v e-shopu vybrat svoje korálky, které se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramek TOPBEADS,korálek,Rhodium,Swarovski BeCharm

485 Kč
Koupit
Náramek v červeném designu RED ROSE v dárkovém balení. Může být i v levnějším provedení, toto je kvalitní náramek s Rhodiem, mám i levnější varianty. Na přání vyrobím i v jiných barvách. Případně si můžete u nás v e-shopu vybrat svoje korálky, které se Vám líbí. Cena za korálek je již od 12 Kč a za náramek již od 59 Kč. Různé velikosti pro dospělé i pro děti!!!
Cena 416 Kč je za řetízek přívěskem s 5ti korálky - přesně jako na obrázku. (rhodiová povrchová úprava řetízku a přívěsku, 2x Swarovski BeCharmed rondel + 3x korálek s krystalky).
Cena 485 Kč je náramek s rhodiovou vrstvou, universální velikost od 19 do 23 cm - díky prodlužovacímu řetízku si ho můžete zapnout podle své velikosti zápěstí nebo podle toho, zda budete dokupovat a přidávat korálky. Měnit korálky můžete dle libosti. U nás v e-shopu Tvujdesign.cz najdete SKLADEM více než 400 druhů těchto korálků. A také máme v nabídce originál Swarovski BeCharmed korálky! (Swarovski Elements přívěsky, náušnice, vyrábíme i na zakázku!)
Cena za náramek samotný tohoto typu (na fotografii) v rhodiovém provedení je 199 Kč.
Dárkové krabičky si u nás vyberete také. ZDARMA krabička při nákupu nad 1000 Kč.
  • 20. 2. 2024, 12:12

  • Zobrazení

    717

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Náramek a korálky s velkým průvlekem TOPBEADS
náramek přátelství pletený pro děti i dospělé

Kategorie