Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek Valco Baby Snap 4 SILVER + pláštěnka

Administrace

Kočárek Valco Baby Snap 4 SILVER + pláštěnka

5 799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Nejprodávanější kočárek na trhu od roku 2013. Záruka oboustranného komfortu Nový kočárek osvědčené značky Valco Baby, rozšířené především na australském a americkém trhu, Snap 4, je díky své nízké hmotnosti (váží pouze 6,2kg), dobré skladnosti a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek Valco Baby Snap 4 SILVER + pláštěnka

5 799 Kč
  • Popis zboží
Nejprodávanější kočárek na trhu od roku 2013.

Záruka oboustranného komfortu

Nový kočárek osvědčené značky Valco Baby, rozšířené především na australském a americkém trhu, Snap 4, je díky své nízké hmotnosti (váží pouze 6,2kg), dobré skladnosti a nosnosti 20 kg zárukou pohodlí nejen pro miminko, ale také pro jeho maminku. Větší komfort miminka zajišťuje svému děťátku extra širokým sedátkem.

Pro děti již od narození

Přestože se jedná o sportovní typ kočárku, Snap 4 využijete pro děti již od narození, což je velmi praktické, neboť nemusíte pořizovat 2 kočárky. Plně sklopené sedátko totiž umožňuje nelimitovaný počet poloh.

Snadné ovládání

Co si majitelky kočárku Snap 4 dále pochvalují, to je šikovný způsob skládání. Tento kočárek se skládá směrem dovnitř, díky čemuž se nešpiní potah sedátka. Překlapávací zadní brzda funguje jako kolébka, a proto můžete klidně vyrazit na vycházku s kočárkem ve slušivé letní obuvi.Co si majitelky kočárku Snap 4 dále pochvalují, to je šikovný způsob skládání. Tento kočárek se skládá směrem dovnitř, díky čemuž se nešpiní potah sedátka. Překlapávací zadní brzda funguje jako kolébka, a proto můžete klidně vyrazit na vycházku s kočárkem ve slušivé letní obuvi.

Další praktické detaily

Stejně jako ostatní kočárky značky Valco Baby se také Snap 4 může pochlubit dalšími praktickými detaily, jako je možnost prodloužení jeho boudy pouhým rozepnutím zipu. Manipulovatelnost rovněž usnadňuje ochranný oblouk kočárku, který se otvírá jako branka. Vysoká UV ochrana je zárukou ochrany barev a stabilního vzhledu kočárku, což oceníte zejména v případě, že plánujete více početnou rodinu.
Technické parametry:
Velmi lehký, 6.2kg
Vhodný pro děti již od narození
Jednoduché skládání, jedn
  • 19. 10. 2015, 22:42

  • Zobrazení

    84

  • Oblíbené

    0

Kategorie