Zobrazit přihlášovací formulář

6 ks Aloe Vera Drinking Gel Freedom

Administrace

6 ks Aloe Vera Drinking Gel Freedom

3 476 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Tekutý doplněk stravy s koncentrátem pomerančové šťávy a vitamínem E a nově také s vitamínem C a hydrolyzátem kolagenu Vychutnejte si svobodu pohybu bez omezení! Ať jde o mladého či staršího člověka, neomezený pohyb si přeje každý. Aloe Vera Drinking…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

6 ks Aloe Vera Drinking Gel Freedom

3 476 Kč
  • Popis zboží
Tekutý doplněk stravy s koncentrátem pomerančové šťávy a vitamínem E a nově také s vitamínem C a hydrolyzátem kolagenu


Vychutnejte si svobodu pohybu bez omezení! Ať jde o mladého či staršího člověka, neomezený pohyb si přeje každý. Aloe Vera Drinking Gel Freedom s živinami důležitými pro klouby je tou nejlepší variantou.

Specialista na pohyb - 88% čistý Aloe Vera gel z listů, s hydrolyzátem kolagenu, chondroitin sulfátem a glukosamin sulfátem, s vitamínem C pro podporu tvorby kolagenu a normální funkci chrupavky.

Doporučené dávkování: 3 x denně 30 ml (odpovídá obsahu 3 uzavíracích víček), nejlépe před hlavním jídlem (případně smíchat s vodou nebo ovocnou šťávou). Před použitím protřepat.

Upozornění: Po otevření skladovat v lednici a co nejrychleji spotřebovat. Uvedená doporučená denní dávka se nemá překračovat. Doplňky stravy nepředstavují náhradu pestré a vyvážené stravy, která je společně se zdravým životním stylem vysoce důležitá. Výrobek není určen pro děti. Udržujte jej mimo dosah malých dětí.

Složení: Aloe Vera Barbadensis Miller Gel (88 %), fruktóza, kolagenhydrolyzát, koncentrovaná pomerančová šťáva, chondroitinsulfát (0,5 %), glukosaminsulfát, kyselící prostředek (kyselina citrónová), stabilizátor (xanthan), konzervační látky (sorbát draselný, benzoát sodný), přírodní pomerančové aroma, kyselina L-askorbová (0,050 %), DL-alpha-tocopherolacetat (0,008 %).





Nutriční hodnoty ve 100 ml
denní dávka (90 ml) (% DDD)

Energetická hodnota
165 kJ/39 kcal
149 kJ/35 kcal

Bílkoviny
3,0 g
2,7 g

Sacharidy
6,9 g
6,2 g

Tuky
< 0,1 g
< 0,1 g

Vitamin E (alpha-TE)
8 mg
7 mg (58 %)

Vitamín C
50 mg
45 mg (56 %)
  • 19. 3. 2015, 8:28

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Kategorie