Zobrazit přihlášovací formulář

TALIKA Care & Color 10 ml - detox+make-up

Administrace

TALIKA Care & Color 10 ml - detox+make-up

850 Kč 910 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
NOVINKA od TALIKY !! TALIKA Care & Color je detoxikační koktejl pro Vaše oči a make-up v jednom! Účinně bojuje proti tmavým kruhům a otokům pod očima. Dennodenně čelí mnoho žen bez ohledu na věk potížím s tmavými kruhy a otoky, jež jsou výsledkem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

TALIKA Care & Color 10 ml - detox+make-up

850 Kč
  • Popis zboží
NOVINKA od TALIKY !!
TALIKA Care & Color je detoxikační koktejl pro Vaše oči a make-up v jednom! Účinně bojuje proti tmavým kruhům a otokům pod očima. Dennodenně čelí mnoho žen bez ohledu na věk potížím s tmavými kruhy a otoky, jež jsou výsledkem působení mnoha faktorů, jako například pomalá mezibuněčná výměna, špatný životní styl, nevyvážená strava či stárnutí pokožky. Care & Color navazuje na úspěšný produkt Eye Detox Contour Gel, který si oblíbily ženy po celém světě. Navíc však obsahuje modré a bílé mikročástečky. Modré mikročástečky vyhlazují a celkově zklidňují oční okolí díky výtažkům z jírovce maďalu a výtažkům z modré chrpy. Bílé mikročástečky se po kontaktu s pokožkou změní v barevné pigmenty, které se přizpůsobí tónu Vaší pleti. Výsledkem jsou prozářené oči bez tmavých kruhů a otoků.

Použití:
Ráno: Přípravek aplikujte před nanesením make-up na oblast kolem očí. Bílé mikročástečky se okamžitě po kontaktu s pokožkou promění v make-up, díky němuž bude Vaše oční okolí krásně prozářené.

Večer: Přípravek aplikujte na vyčištěnou pleť na oblast kolem očí.
  • Značka

    TALIKA

  • Rozměry

    Skladem, možnost osobního odběru - viz podmínky prodeje.

  • 1. 9. 2015, 20:55

  • Zobrazení

    46

  • Oblíbené

    0

Kategorie