Zobrazit přihlášovací formulář

KOUZELNÝ HRNEK -MAGIC SPORT-340 ML

Administrace

KOUZELNÝ HRNEK -MAGIC SPORT-340 ML

135 Kč 185 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Praktický kouzelný hrneček Magic SPORT je určen větším dětem (cca od 18 měsíců), má objem 340 ml. Ve školce i na hřišti děti ocení jeho vlastnosti i pohodlné používání. 1. Kouzelná hubička je opatřena je ventilem, který spolehlivě zabraňuje samovolnému…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KOUZELNÝ HRNEK -MAGIC SPORT-340 ML

135 Kč
  • Popis zboží
Praktický kouzelný hrneček Magic SPORT je určen větším dětem (cca od 18 měsíců), má objem 340 ml. Ve školce i na hřišti děti ocení jeho vlastnosti i pohodlné používání.
1. Kouzelná hubička je opatřena je ventilem, který spolehlivě zabraňuje samovolnému protékání nápoje z hrnečku při jakémkoliv pohybu doma i venku.

2. Nezbytnou ochranu kouzelné hubičky před nečistotou zajišťuje speciální odklápěcí kryt. Hubičku bezpečně chrání a na jeho odklopení není třeba vynakládat mimořádnou sílu.

3. Pružný plastový klip umožní jednoduché zavěšení na kočárek, větší děti si s jeho pomocí mohou zavěsit hrneček na opasek. Mají tak při ruce stále dostatek tekutin.

Kouzelné hubičky Magic SPORT lze zakoupit samostatně.

Hubičky jsou schváleny Britskou nadací dentální péče pro správný rozvoj zubů a dásní.


UPOZORNĚNÍ: Pro těsnost výrobku je třeba důkladně mýt celý výrobek včetně celého ventilu a hubičky. Zaschlý cukr z limonád a vodní kámen způsobují, že hrneček může protékat.
  • Značka

    AVENT

  • Rozměry

    RŮŽOVÁ SE ZELENÝM VÍČKEM A ŽLUTÁ

  • 11. 8. 2017, 10:15

  • Zobrazení

    178

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie