Zobrazit přihlášovací formulář

Fialové dlouhé společenské šaty s perličkama a vol

Administrace

Fialové dlouhé společenské šaty s perličkama a vol

1 590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Fialové dlouhé společenské šaty či svatební šaty. Společenská móda v nadměrných velikostech levně. Tyto plesové šaty jistě ocení všechny plnoštíhlé dámy, které chtějí být na plese nebo na svatbě krásné. Šaty mají nastavitelná ramínka, pružná záda s vůlí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 12. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fialové dlouhé společenské šaty s perličkama a vol

1 590 Kč
  • Popis zboží
Fialové dlouhé společenské šaty či svatební šaty. Společenská móda v nadměrných velikostech levně. Tyto plesové šaty jistě ocení všechny plnoštíhlé dámy, které chtějí být na plese nebo na svatbě krásné.
Šaty mají nastavitelná ramínka, pružná záda s vůlí několik cm a stuhu na dotažení v pase, díky tomu si šaty vytvarujete přesně na svou postavu. Z boku je zip.

Pokud váháte s velikostí, volte raději o číslo až dvě menší, šaty bývají nejčastěji velké v průramcích.
Zdarma šál (voál) ve stejné barvě jako šaty z průsvitné organzy. Pokud šál podvlečete vpředu pod ramínkama, bude držet sám a vytvoří přehoz přes ramena.

Barva: fialová
Velikost: 52 - 60, 4XL - 7XL

K dispozici několik velikostí dle rozměrů prsa/pas/celková délka v klidu-v natažení.
Prosím vybírejte velikost dle Vaších rozměrů. Nejideálnější je, když Vaše rozměry jsou v daném intervalu. Je možné se pohybovat i na okraji intervalu cca +-3-5cm.
  • Velikost

    56

  • Rozměry

    1. 108-118/100-108/153cm 2. 125-150/115-132/150cm vyberte si a napište o jaké šaty máte zájem dle rozměrů (prsa/pas/celková délka i s ramínky maximální - délku je možno zkrátit posuvnými ramínky) Rozměr přes prsa a pas je měřen u šatů v klidu - v

  • 20. 3. 2015, 9:22

  • Zobrazení

    50

  • Oblíbené

    0

Kategorie