Zobrazit přihlášovací formulář

Košilka z biobavlny Page Underwear

Administrace

Košilka z biobavlny Page Underwear

1 290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Luxusní spodní prádlo z nebarvené biobavlny. Jako hlavní materiál byla vybrána nebarvená Bio bavlna, protože návrhářce záleží na zdraví jejich zákaznic stejně jako na životním prostředí ve kterém žijeme. Při pěstování Bio bavlny nejsou použity umělá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Košilka z biobavlny Page Underwear

1 290 Kč
  • Popis zboží
Luxusní spodní prádlo z nebarvené biobavlny.
Jako hlavní materiál byla vybrána nebarvená Bio bavlna, protože návrhářce záleží na zdraví jejich zákaznic stejně jako na životním prostředí ve kterém žijeme. Při pěstování Bio bavlny nejsou použity umělá hnojiva, pesticidy či jiné chemicky hubící prostředky. Navíc je ručně sbírána a během sklizně i následného zpracování není jakkoliv chemicky upravována. Aby efekt přírody byl dokonalý je tato bavlna zcela nebarvená. Na dotek je tento materiál velice příjemný. Bio bavlna je vhodná pro alergiky a je šetrná k životnímu prostředí.

Zavazování za krk s možností regulace, rafinovaný průhled krajky, nevyhrnuje se díky příjemné pružence ve spodní části. Využití: na spaní, jako spodní košilka, jako součást outfitu v rámci ,,vrstvení".

Velikosti:
XS - prsa 85 - 89 cm
S - prsa 90 - 94 cm
M - prsa 95 - 99 cm
XL - - prsa 100 - 105 cm

PAGE Underwear je značka luxusního spodního prádla, která spojuje sexy vzhled a pohodlí. Pro značku Page Underwear navrhuje módní designerka Pavla Gerschonová. Zakládá si na tom, že každý nový model sama testuje a vychytává střihy, tak aby byly co nejpohodlnější a jejich nositelkám perfektně padly a lichotily jejich postavě. Nově přichází s kolekcí prádla z nebarvené Biobavlny, protože jí záleží jak na zdraví svých zákaznic, tak na životním prostředí. Prádlo se šije v České republice.
O značce Page Underwear
PAGE Underwear je značka luxusního spodního prádla, která spojuje sexy vzhled a pohodlí. Pro značku Page Underwear navrhuje módní designerka Pavla Gerschonová. Zakládá si na tom, že každý nový model sama testuje a vychytává střihy, tak aby byly co nejpohodlnější a jejich nositelkám perfektně padly a lichotily jejich postavě. Nově přichází s kolekcí prádla z nebarvené Biobavlny, protože j
  • 23. 5. 2016, 9:26

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Kategorie