Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Multifunkční bezdrátová sluchátka 8v1 @@@

Administrace

@@@ Multifunkční bezdrátová sluchátka 8v1 @@@

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 25 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Užijte si bezdrátovou svobodu se těmito sluchátky se stanete opravdu nezávislými. Bezdrátová sluchátka jsou vhodná pro notebook, PC, VoIP, chat, Skype, MSN, TV, hry, CD, VCD, DVD, MP3, MP4. Také se Vám stává, že Vás bolí ze…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Multifunkční bezdrátová sluchátka 8v1 @@@

299 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!!

Užijte si bezdrátovou svobodu se těmito sluchátky se stanete opravdu nezávislými. Bezdrátová sluchátka jsou vhodná pro notebook, PC, VoIP, chat, Skype, MSN, TV, hry, CD, VCD, DVD, MP3, MP4. Také se Vám stává, že Vás bolí ze sluchátek uši, tak s těmito sluchátky se Vám to nestane. Mají měkké a příjemné polstrování, takže je můžete mít na uších klidně celé hodiny. Sluchátka můžete použít na poslech zvuku z MP3 a MP4 přehrávačů, her, televize či DVD přehrávačů. Nemůže chybět FM přijímač pro poslech Vašich oblíbených rádiových stanic s automatickým zaměřováním kanálů. Pohodlné ovládání zvuku a FM stanic přímo na sluchátku. Skvělá kvalita zvuku.

Zařízení má vestavěný mikrofon, takže je můžete použít i na online chatování, skype nebo dokonce k přenosu zvuku z jiné místnosti, například dětského pokoje. Funkce sluchátek : 8 aplikací v jednom zařízení, bezdrátová sluchátka, FM rádio, kompatibilní s PC, MP3 a MP4 přehrávači, televizorem, hrami, CD a DVD přehrávači, vestavěný mikrofon ve vysílači, bezdrátový monitoring (poslech zvuku z jiné místnosti). Napájení sluchátka : 2 AAA baterie (nejsou součástí balení). Napájení vysílače : 2 AAA baterie (nejsou součástí balení). Balení obsahuje : vysílač, polstrovaná bezdrátová sluchátka, propojovací kabely a anglický manuál. Materiál pvc. Baleno v krabici.

Brand N/A Model SF-880 Wireless Type 2.4G Color Black + purple Impedance 40 ohm Sensitivity 102~120 dB Headphone Frequency Response 10~24000 Hz Distance 5 M Features Receiver powered by 2 x AA batteries (not included); 8 functions: Games, computers, DVD, CD, MP3, speakers, MAC, TV Packing List 1 x Headphone 1 x Receiver (80cm) 1 x Audio cable (80cm) 1 x English manual Weight: 5.50 oz (156 g)
  • 16. 9. 2020, 20:28

  • Zobrazení

    170

  • Oblíbené

    0

Kategorie