Zobrazit přihlášovací formulář

Black out 3D komplet závěsů 2x 145x250cm MOTÝL

Administrace

Black out 3D komplet závěsů 2x 145x250cm MOTÝL

3 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Black out ušité závěsy v rozměru 2x š145xv250cm ( prodává se jako komplet ). Můžeme za příplatek 120 Kč ušít i jiný rozměr - výšku závěsu. Závěs je ušitý na řasící pásce a můžete zavěsit na tunel nebo háčky. Dodací lhůta cca 3-5 týdnů Tyto produkty…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 4. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Black out 3D komplet závěsů 2x 145x250cm MOTÝL

3 499 Kč
  • Popis zboží
Black out ušité závěsy v rozměru 2x š145xv250cm ( prodává se jako komplet ). Můžeme za příplatek 120 Kč ušít i jiný rozměr - výšku závěsu. Závěs je ušitý na řasící pásce a můžete zavěsit na tunel nebo háčky.

Dodací lhůta cca 3-5 týdnů

Tyto produkty jsou vyráběny na přání zákazníka a bude požadována min. záloha ve výši 50% nebo uhrazení zboží předem. Nelze vrátit ani v lhůtě 14dnů - výroba na přání zákazníka.

Je to metoda kvalitního tisku Sublimace - nejekologičtější způsob barvení textilií . Tyto inkousty po zaschnutí na nosném médiu mají schopnost při vysoké teplotě okamžitě změnit skupenství z pevného na plynné – proces sublimace.
Používané polymerní materiály k obarvení jsou schopny dočasně za vysoké teploty změnit vnitřní strukturu a pojmout tak pigmenty obsažené v plynu. Po ochlazení materiálu je tak barva zafixována ve vnitřní struktuře, nikoliv na povrchu materiálu, jak je tomu u jiných technologií. Materiál se ochladí , částice jsou zmrazeny a zůstávají obarveny navždy .
Barva nesmrdí a není škodlivá pro lidi s alergiemi . Sublimace barvení je považován za jeden z nejvíce šetrné k životnímu prostředí , čisté a udržitelné způsoby čerpání syntetické tkaniny . Navíc samotné syntetické tkaniny jsou velmi pevné a odolné , což znamená, že naše výrobky vám budou sloužit po dlouhou dobu .
  • 1. 5. 2015, 19:38

  • Zobrazení

    177

  • Oblíbené

    1

Kategorie