Zobrazit přihlášovací formulář

LIMO L10 pracovní stůl fialový

Administrace

LIMO L10 pracovní stůl fialový

2 360 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 199 Kč
Pracovní stůl se zásuvkou ze sektorové řady LIMO značkového výrobce Dolmar. Celá řada se vyznačuje zaoblenými tvary. Úchyty jsou vyrobeny z plastu. Panty jsou univerzální, můžete si namontovat otvírání na levou i pravou stranu. Barevné provedení je jasan…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LIMO L10 pracovní stůl fialový

2 360 Kč
  • Popis zboží
Pracovní stůl se zásuvkou ze sektorové řady LIMO značkového výrobce Dolmar. Celá řada se vyznačuje zaoblenými tvary. Úchyty jsou vyrobeny z plastu. Panty jsou univerzální, můžete si namontovat otvírání na levou i pravou stranu. Barevné provedení je jasan combria, přední dvířka mají barevnou dekoraci - fialová. Dekorace je vytvořena z ABS pásky z PVC výrazné barvy. Zásuvky mají kovový mechanismus výsuvu. Stůl obsahuje vysouvací desku na klávesnici. Nábytek je vyrobený z kvalitní laminátové desky. Za zmíňku stojí i cenová výhodnost nábytku. Sestava Limo se skládá z 16 prvků a tento široký výběr vám zaručí si sestavit nábytek podle svých představ. Dodáváme v demontovaném stavu.

Možnost dokoupení šatní skříně, šatní rohové skříně, postele s úložným prostorem, výsuvné postele, nočního stolku, regálu, regálu se zásuvkou, skříňky se zásuvkou, kombinované skříňky, komody, závěsné police a závěsného regálu.

Více na bapi.cz

Stůl skladem - ihned k odeslání.
  • 13. 3. 2015, 21:15

  • Zobrazení

    27

  • Oblíbené

    0

Kategorie