Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní fusák New Baby Classic Wool black

Administrace

Zimní fusák New Baby Classic Wool black

640 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Multifunkční dětský zimní fusák New Baby Classic s ovčím rounem je ideální do kočárku. Díky zipům a stahovacím páskům se přizpůsobí dítěti i velikosti kočárku. Vnitřek fusáku tvoří měkká a příjemná vrstva z ovčího rouna. Ovčí vlna je přírodní a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 10. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní fusák New Baby Classic Wool black

640 Kč
  • Popis zboží
Multifunkční dětský zimní fusák New Baby Classic s ovčím rounem je ideální do kočárku. Díky zipům a stahovacím páskům se přizpůsobí dítěti i velikosti kočárku.
Vnitřek fusáku tvoří měkká a příjemná vrstva z ovčího rouna. Ovčí vlna je přírodní a ekologický produkt. Má pozitivní vliv na zdraví, a proto se často používá při výrobě oblečení a lůžkovin. Použití ovčí vlny uvnitř fusáku umožňuje přirozené dýchaní dětské pokožky, pomáhá udržovat stálou teplotu těla a zbraňuje přehřáti i ochlazení organismu. Mezi vlnou a látkou se nachází vrstva teplého materiálu, která zaručuje dítěti pohodlí a teplo během studených dní.
Dětské fusáky New Baby mají předšitá místa pro bezpečností pásy, které lze přizpůsobit dle potřeby. Díky tomu můžete fusák používat v hlubokém i golfovém kočárku, a také v sáňkách či autosedačce. Kromě toho fusák nabízí zadní kapsu v horní části. Tu lze zaháknout o opěradlo kočárku a fusák tak neklouzá dolů - ideální především do golfových kočárků.
- teplý vnitřní materiál z ovčí vlny
- zadní kapsa pro uchycení na opěradle kočárku
- rozepínání po celé délce na zipy
- stahovací gumičky pro přizpůsobení potřebám dítěte
- složení: vnitřní vrstva ovčí vlna, vnější vrstva 100% polyester
- rozměry: cca 45x95 cm
  • 5. 2. 2015, 8:26

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    1

Kategorie