Zobrazit přihlášovací formulář

Exspot spot on 2ks

Administrace

Exspot spot on 2ks

140 Kč 195 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Exspot® obsahuje velmi účinný insekticid permethrin. Ten zabíjí blechy a klíšťata a zajišťuje ochranu před napadením vnějším parazitem. Po nakapání roztoku na kůži psa dochází k rychlému šíření permethrinu tukovou vrstvou kůže. Během 2–3 dnů je rozšířena…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Exspot spot on 2ks

140 Kč
  • Popis zboží
Exspot® obsahuje velmi účinný insekticid permethrin. Ten zabíjí blechy a klíšťata a zajišťuje ochranu před napadením vnějším parazitem.
Po nakapání roztoku na kůži psa dochází k rychlému šíření permethrinu tukovou vrstvou kůže. Během 2–3 dnů je rozšířena účinná látka po celém těle psa. Parazité jsou po kontaktu s ošetřeným psem odpuzováni díky “hot feet efektu”, kdy jsou drážděna nervová zakončení na jejich končetinách. V případě proniknutí účinné látky do jejich těla jsou ihned paralyzováni a usmrceni.. Exspot® lze použít u psů od 2 týdnů věku. U štěňat a psů do hmotnosti 15 kg aplikujte 1 pipetu roztoku na kůži mezi lopatkami. U psů o hmotnosti nad 15 kg aplikujte 1 pipetu na kůži mezi lopatkami a 1 pipetu na kůži před kořenem ocasu. Balení obsahuje 2 pipety.

Chrání před:
klíšťaty (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus) po dobu 4 týdnů
blechami (Ctenocephalides canis, Ctenocephalides felis) po dobu 4 týdnů.
pakomárem (Phlebotomus perniciosus) po dobu 3-4 týdnů

Zabraňte kontaktu psa s vodou po dobu 12 hodin po aplikaci. V případě, že pes 12 hodin po aplikaci promokne nebo je šamponován, aplikujte Exspot® znovu. Not for Je určen pouze pro psy, kočkám nesmí být v žádném pŕípadě aplikován.
  • 12. 4. 2015, 22:36

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Kategorie