Zobrazit přihlášovací formulář

Mořská koupelová sůl Čokoláda, 1 ks = 100 gr

Administrace

Mořská koupelová sůl Čokoláda, 1 ks = 100 gr

22 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 54 Kč
Sůl do koupele s vůní čokolády vás zklidní a uvolní. Mořská sůl má detoxikační vlastnosti a vyplavuje z těla toxické látky. Čokoládu znali lidé již dávno jako zdroj dobré nálady a prostředek k omlazení pokožky. Přináší relaxaci , uvolnění svalů ,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mořská koupelová sůl Čokoláda, 1 ks = 100 gr

22 Kč
  • Popis zboží
Sůl do koupele s vůní čokolády vás zklidní a uvolní. Mořská sůl má detoxikační vlastnosti a vyplavuje z těla toxické látky.

Čokoládu znali lidé již dávno jako zdroj dobré nálady a prostředek k omlazení pokožky. Přináší relaxaci , uvolnění svalů , zlepšení nálady, působí antistresově, což je způsobeno uvolňováním endorfinu a serotoninu v mozku , tzv. hormonů štěstí :-) Hořčík obsažený v čokoládě ovlivňuje bolesti hlavy, soustředění a správnou činnost nervů. Obsahuje spoustu minerálů a vitamíny A, E, F, H.

SŮL PRODÁVÁM NA VÁHU, ZVÁŽÍM A NABALÍM VÁMI POŽADOVANÉ MNOŽSTVÍ, AVŠAK MINIMÁLNÍ ODBĚR JE 100 gr = 1 ks. . Díky možnosti odběru soli podle váhy můžete si dopřát luxus nechat si navážit malá množství z několika druhů soli a užívat si voňavou koupel podle momentální nálady... :-)

Skladem 400 gr

ZPŮSOB POUŽITÍ : Nasypte do teplé vodní lázně 3-4 polévkové lžičky a zamíchejte. Pro správný účinek měla by se délka koupele pohybovat minimálně kolem 20 min.

UVEDENÁ CENA JE ZA 100 gr = 1 ks Pokud máte zájem pouze o 100 gr, odklikněte si 1 ks ( balení ), pokud o 200 gr., odklikněte 2 ks..atd.

Složení: SODIUM CHLORIDE, OLEA EUROPAEA, FRUIT OIL, ORIED HERBS,
  • 27. 12. 2015, 13:21

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie