Zobrazit přihlášovací formulář

Figuactiv Koktejl Latte-Macchiato

Administrace

Figuactiv Koktejl Latte-Macchiato

873 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
U produktů Figuactiv jste středem pozornosti pouze Vy! Program pro vysněnou váhu byl vyvinut tak, aby se vždy přizpůsobil Vašemu životnímu stylu a přáním. Nezříkejte se požitku, abyste dosáhli svého cíle. Figuactiv se stane průvodcem, který Vás dovede k…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Figuactiv Koktejl Latte-Macchiato

873 Kč
  • Popis zboží
U produktů Figuactiv jste středem pozornosti pouze Vy! Program pro vysněnou váhu byl vyvinut tak, aby se vždy přizpůsobil Vašemu životnímu stylu a přáním. Nezříkejte se požitku, abyste dosáhli svého cíle. Figuactiv se stane průvodcem, který Vás dovede k vysněné postavě.

Princip Figuactiv

1. Jednoduše - zapomeňte na otravné počítání kalorií! Nahraďte jednoduše jedno hlavní jídlo nápojem, polévkou nebo tyčinkou Figuactiv.

2. Chutně - nuda byla včera. S Figuactiv máte nyní výběr jako nikde jinde. Zvolte si mezi sladkými nebo ovocnými nápoji, vydatnými polévkami a chutnými tyčinkami.

3. Zdravě - každá porce Figuactiv nápoje, polévky nebo tyčinky obsahuje všechny důležité živiny (vitamíny, minerály, stopové prvky), jako plnohodnotné hlavní jídlo - má jen znatelně méně kalorií!


Potravina pro zvláštní výživu

Dietní instantní nápoj v prášku s příchutí Latte Macchiato. Potravina pro zvláštní výživové účely vhodná jako náhrada některého jídla v rámci kontrolované výživy za účelem regulace tělesné hmotnosti. Se sladidly, s nízkým obsahem laktózy, bez lepku a přidaného cukru (obsahuje přirozeně vyskystující se cukry).
  • 1. 3. 2015, 18:39

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie