Zobrazit přihlášovací formulář

Řetízkové hodinky GF Ferré 02 - Dovoz Itálie

Administrace

Řetízkové hodinky GF Ferré 02 - Dovoz Itálie

8 367 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Italská světová značka Ferré vznikla roku 1978. Specializuje se na dámskou a pánskou módu, jako na džíny, kalhoty, trička, košile, svetry, bundy, boty a další módní doplňky. Značku Ferré založil Gianfranco Ferré též nazývaný architektem módy. Jeho styl je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Řetízkové hodinky GF Ferré 02 - Dovoz Itálie

8 367 Kč
  • Popis zboží
Italská světová značka Ferré vznikla roku 1978. Specializuje se na dámskou a pánskou módu, jako na džíny, kalhoty, trička, košile, svetry, bundy, boty a další módní doplňky. Značku Ferré založil Gianfranco Ferré též nazývaný architektem módy. Jeho styl je nezaměnitelný a je ovlivněn jeho vzděláním architekta. Mezi linie Ferre’ patří např. Linie: Gianfranco Ferré, Ferré, GF Ferré a Ferré Milano.

Luxusní hodinky Gianfranco Ferré v originálním provedení na kůžičce, ciferník z chirurgické oceli. Hodinky jsou vodotěsné a jsou vybaveny vysoce kvalitním quartzovým hodinovým strojkem.

Všechny hodinky jsou dodávány v originálních krabičkách, spolu s certifikátem, návodem a oficiálním záručním listem od výrobce.

Na objedávku. Doba dodání do 7 - 10 dnů, dle svátků či zpoždění pošty. Na skladě v Itálii. U tohoto zboží nelze platit na dobírku!!!!
  • 18. 1. 2016, 0:09

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie