Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní hodinky Gucci - dovoz Itálie

Administrace

Luxusní hodinky Gucci - dovoz Itálie

28 398 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Gucci patří mezi jedny z nejznámějších italských světových značek, jenž vládne světu módy. Tato značka byla založena panem Guccio Gucci v dvacátých letech miluného století. Jeho vášní byly koně, a proto založil obchod s koženými doplňky pro jízdu na koni.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní hodinky Gucci - dovoz Itálie

28 398 Kč
  • Popis zboží
Gucci patří mezi jedny z nejznámějších italských světových značek, jenž vládne světu módy. Tato značka byla založena panem Guccio Gucci v dvacátých letech miluného století. Jeho vášní byly koně, a proto založil obchod s koženými doplňky pro jízdu na koni. Dále následovali kabelky a další oděvy a módní doplňky. V nynější době se firma Gucci specializuje nejen na módu, ale také na parfémy, brýle a hodinky.

Krásné ocelové hodinky Gucci s koženým páskem.

Všechny hodinky jsou dodávány v originálních krabičkách, spolu s certifikátem, návodem a oficiálním záručním listem od výrobce.


Doba dodání do 7 - 10 dnů, dle svátků či zpoždění pošty. Na skladě v Itálii.



U tohoto zboží nelze platit na dobírku vzhledem k tomu, že je na objednávku z Itálie!!!! Jelikož Vám chceme zajistit maximální kvalitu nejen produktů, jenž jsou skladem v Itálii, ale i služeb, kontaktujte nás prosím před zakoupením na e-mailu info@vipitalianfashion.com, abychom Vás mohli informovat o aktuální dostupnosti a době doručení. Děkujeme za pochopení :)
  • 18. 1. 2016, 0:10

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie