Zobrazit přihlášovací formulář

Sport - společenská hra

Administrace

Sport - společenská hra

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 90 Kč
Sport je kvízová/naučná hra, která dokázala obsáhnout 100 druhů sportu. Své znalosti můžete procvičit v oblasti sportovních zajímavostí, slavných sportovců, historii sportu, sportovních pravidel a rekordů. Ve hře Sport hráči odpovídají na otázky ze 100…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sport - společenská hra

399 Kč
  • Popis zboží
Sport je kvízová/naučná hra, která dokázala obsáhnout 100 druhů sportu. Své znalosti můžete procvičit v oblasti sportovních zajímavostí, slavných sportovců, historii sportu, sportovních pravidel a rekordů.

Ve hře Sport hráči odpovídají na otázky ze 100 druhů sportů. Otázku jim vždy určí hod kostkou. Pokud hráč odpoví správně, získává jeden z žetonů s různými míči. Vítězem se stává hráč, kterému se podaří nashromáždit čtyři stejné míče.

Hrací kostka, která určuje otázku, má netradičně jednu stěnu bílou a jednu stěnu černou. Pokud hráči padne, bílá, může si sám otázku vybrat. Pokud mu však padne černá, otázku vybírá protihráč. Nechybí tak trocha prostoru pro škodolibost.

Ve hře hrají vedle vědomostí důležitou roli i štěstí a náhoda. nikdo totiž předem neví, jakou barvu míče získá. Vyhrát tak nemusí vždy ten nejvzdělanější protihráč.

Hra Sport obsahuje: 100 karet se 4 otázkami pro 100 druhů sportů, 6 sad po 12 žetonech míčů, hrací kostku
  • 24. 8. 2016, 19:52

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Kategorie