Zobrazit přihlášovací formulář

Pro BUDOUCÍ MAMINKY - pro DOSTATEK MLÍČKA !!!

Administrace

Pro BUDOUCÍ MAMINKY - pro DOSTATEK MLÍČKA !!!

375 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Emulips Anýz - přírodní kapičky bez chemie! PŘIBALTE si jej UŽ DO PORODNICE! ...nebo začněte užívat Emulips už V TĚHOTENSTVÍ - ulevuje od pálení žáhy, upravuje zácpu a nevolnosti... Po porodu pak podporuje tvorbu mateřského mlíčka a zdravým způsobem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pro BUDOUCÍ MAMINKY - pro DOSTATEK MLÍČKA !!!

375 Kč
  • Popis zboží
Emulips Anýz - přírodní kapičky bez chemie! PŘIBALTE si jej UŽ DO PORODNICE!

...nebo začněte užívat Emulips už V TĚHOTENSTVÍ - ulevuje od pálení žáhy, upravuje zácpu a nevolnosti... Po porodu pak podporuje tvorbu mateřského mlíčka a zdravým způsobem napomáhá maminkám k návratu na původní váhu!!!

ZKUŠENOST: Kapičky jsem začala brát cca 14 dní před porodem (měla jsem plánovanou sekci)...jen 1x denně po 10-ti kapičkách. Měla jsem je s sebou i v porodnici a tam už jsem je brala poctivě 3x denně po 10-ti. Všichni mi tam říkali, že kvůli sekci trvá déle, než se udělá mlíko a že většinou až tak 5. den, někdy až když jste z porodnice doma...já měla mlíko hned 3. den :-) A musím říct, že na množství si nemůžu stěžovat. Malého sice nekojím, protože je línej tahat, takže odstříkávám a dávám mu mlíčko po flaštičkách, ale jsem ráda aspoň za to... opravdu musím říct, že mlíka mám (dalo by se i říct) nadbytek... odstříkávám 3x - 4x denně a docela dost, takže máme v ledničce pro Šimonka neustále velkou zásobu a myslím, že to bude určitě díky Emulipsu, jiné podpůrné výrobci na zvýšení laktace neberu a nebrala jsem :-)
Jsem ráda, že jsem si Emulips objednala... zatím jsem naprosto spokojená :-) Olga S.

PORADENSTVÍ SAMOZŘEJMOSTÍ a ZDARMA !
  • 21. 11. 2015, 15:30

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie