Zobrazit přihlášovací formulář

Furby Boom - Sweet Pink and Blue Hearts

Administrace

Furby Boom - Sweet Pink and Blue Hearts

1 190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 52 Kč
Furby Boom - Sweet Pink and Blue Hearts (8738) Interaktivní plyšák od Hasbro Furby je zábavný a milý interaktivní společník pro děti od 6 let. Furbyho můžeš krmit, povídat si s ním, lechtat ho, pouštět mu hudbu, uspávat ho nebo s ním třást. Ale pozor -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Furby Boom - Sweet Pink and Blue Hearts

1 190 Kč
  • Popis zboží
Furby Boom - Sweet Pink and Blue Hearts (8738) Interaktivní plyšák od Hasbro
Furby je zábavný a milý interaktivní společník pro děti od 6 let. Furbyho můžeš krmit, povídat si s ním, lechtat ho, pouštět mu hudbu, uspávat ho nebo s ním třást. Ale pozor - podle toho, jak se ke svému Furbymu budeš chovat, bude se utvářet i jeho osobnost. Každý Furby pak tedy může mít spoustu specifických vlastností. Bude zrovna tvůj Furby nakonec hodný nebo zlý?

Furby je společenský tvor, takže kromě zábavy se svým majitelem se rád setkává i s jinými Furby, se kterými si pak povídá a tančí. Až se s Furbym setkáš poprvé, zřejmě mu ani nebudeš rozumět. Jeho mateřským jazykem je totiž prapodivná furbština. Jak se spolu však budete sbližovat, začne ovládat i angličtinu, a kdyby mu to přece jen tak rychle nešlo, můžeš si bezplatně stáhnout praktický slovník a překladač furbštiny. Tato jedinečná aplikace pak umožňuje i virtuální krmení a zdravotní péči o Furbyho a funguje v zařízeních iPad, iPod touch a iPhone s iOS 4.2 nebo s novějším operačním systémem.

Aplikace je nyní nově dostupná i na zařízeních s OS Android, více na Furby.com
  • 30. 3. 2015, 13:49

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    1

Kategorie