Zobrazit přihlášovací formulář

Sušenky kakaové s kokosem BIO, 130g

Administrace

Sušenky kakaové s kokosem BIO, 130g

41 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Celozrnné sušenky kakaové s kokosem jsou upečeny v malé rodinné pekárně. Výběr surovin pro tyto celozrnné kakaové sušenky je velmi pečlivý. Sušenky obsahují čistě celozrnnou bio mouku z české produkce. Dále jsou tyto celozrnné sušenky ochuceny výběrovým…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sušenky kakaové s kokosem BIO, 130g

41 Kč
  • Popis zboží
Celozrnné sušenky kakaové s kokosem jsou upečeny v malé rodinné pekárně. Výběr surovin pro tyto celozrnné kakaové sušenky je velmi pečlivý. Sušenky obsahují čistě celozrnnou bio mouku z české produkce. Dále jsou tyto celozrnné sušenky ochuceny výběrovým kokosem ze Srí Lanky a kakaem z Peru. Oslazeny jsou přírodním třtinovým cukrem.
Celozrnné sušenky s kakaem a kokosem BIO přinesou radost dětem i dospělým. Jsou vyrobeny v rámci projektu České Bio, jež má za cíl podporovat biopotraviny, vyrobené ze surovin ekologicky vypěstovaných v České republice. Koupí výrobků z projektu pomáháte rozvoji místního hospodářství.
Celozrnné Moje sušenky s kakaem a kokosem BIO jsou vhodné pro vegany.
Složení: : celozrnná pšeničná mouka* 37 %, přírodní třtinový cukr*, strouhaný kokos* 21 %, neztužený palmový tuk*, kakao* 4,4 %, Bourbon vanilka* 0,7 %, regulátor kyselosti vinný kámen (neboli hydrogenvinan draselný), kypřící látka jedlá soda (neboli hydrogenuhličitan sodný). Suroviny s * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy sezamu.
Hmotnost: 130g
Vyrobeno v České republice.
  • 29. 9. 2016, 19:50

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie