Zobrazit přihlášovací formulář

Cafédirect - instantní káva bezkofeinová BIO 100g

Administrace

Cafédirect - instantní káva bezkofeinová BIO 100g

189 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Máte chuť na kávu, ale potřebujete omezit kofein? Vyzkoušejte jemně aromatickou instantní kávu bez kofeinu, která vás však překvapí svou plnou chutí kávových zrn! 100g. Základem této prvotřídní instantní kávy bez kofeinu je 100% Arabica, která je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 12. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Cafédirect - instantní káva bezkofeinová BIO 100g

189 Kč
  • Popis zboží
Máte chuť na kávu, ale potřebujete omezit kofein? Vyzkoušejte jemně aromatickou instantní kávu bez kofeinu, která vás však překvapí svou plnou chutí kávových zrn! 100g.

Základem této prvotřídní instantní kávy bez kofeinu je 100% Arabica, která je ekologicky pěstovaná. Můžete si tak vychutnat středně silnou lahodnou kávu s jemným oříškovým nádechem, která je vhodná pro těhotné ženy, kojící matky a všechny, kteří si nemohou, či nechtějí dopřát kofein. Spojuje výbornou chuť káv z produkce společnosti Cafédirect se snadnou přípravou instantní kávy.

Cafédirect spolupracuje s malými farmáři v mnoha zemích třetího světa a vždy jim platí spravedlivou cenu. Také reinvestuje průměrně 60 % svých příjmů na podporu rozvoje výroby a obchodu malých farmářů, aby tak byla zajištěna lepší budoucnost jejich rodin. Vychutnejte si šálek silné instantní kávy bez kofeinu s vědomím, že zvyšujete kvalitu života lidem v rozvojových zemích.

Lucia Perez Cruz, pěstitel kávy z družstva Majomut v Mexiku, říká: "Pěstování kávy v podmínkách ekologického zemědělství vyžaduje zvláštní péči. Spolupráce s Cafédirect nám to umožnila.

U naší instantní bezkofeinové kávy jsme odstranili kofein bez jakéhokoli kompromisu mezi chutí a absencí kofeinu. Instantní bezkofeinová káva je vyrobená ze 100% bio kávových zrn odrůdy Arabika. Kofein byl z naší kávy odstraněn speciálním a šetrným způsobem tak, že skvělá chuť vzniklá jemným pražením zůstala. Vychutnávejte středně praženou kávu s lehce oříškovým aroma po celý den!"

Pěstování kávy v podmínkách ekologického zemědělství pro farmáře znamená, že dostanou zvláštní prémii za každou úrodu. Kvalita kávy je vždy vynikající, takže s touto kávou je každý vítězem - Vy, farmář i příroda! Kávová zrna do instantní kávy bez kofe
  • 28. 6. 2015, 22:39

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie