Zobrazit přihlášovací formulář

Taneční sukně na salsu/latinu/cha-chu

Administrace

Taneční sukně na salsu/latinu/cha-chu

420 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 40 Kč
Sukně na např. latinsko-americké tance, cha-chu, salsu atd.. Materiál: umělé hedvábí* Uni velikost: Pas: 68-80 cm Délka: 40 cm Doba dodání cca měsíc. *Umělé hedvábí.. Všechny tři názvy - viskóza, rayon, umělé hedvábí - označují…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Taneční sukně na salsu/latinu/cha-chu

420 Kč
  • Popis zboží
Sukně na např. latinsko-americké tance, cha-chu, salsu atd..

Materiál: umělé hedvábí*

Uni velikost:
Pas: 68-80 cm
Délka: 40 cm

Doba dodání cca měsíc.


*Umělé hedvábí..

Všechny tři názvy - viskóza, rayon, umělé hedvábí - označují prakticky tentýž materiál. Viskóza je označení obvyklé v našich krajích, anglosaské země znají spíše rayon a není vůbec neobvyklé také jednoduché pojmenování "umělé hedvábí". V každém případě se jedná o PŘÍRODNÍ MATERIÁL, který má vlastnosti podobné hedvábí, nicméně jeho údržba je mnohem snazší, lze prát v pračce, nemusí se žehlit a je také mnohem přátelštější k našim peněženkám.

Co je to viskóza?

Viskóza je přírodní celulózové vlákno, které se vyrábí podobně jako umělá vlákna (protlačováním tekuté hmoty tryskami), alezákladní surovina je čistě přírodní - je jí celulózová hmota získaná ze dřeva nebo z bavlny. Viskózu známe již od 19. století, kdy se začala používat jako náhražka drahého hedvábí, kde jinde než ve Francii, odtud pochází i obvyklý název "umělé hedvábí"

Rayon se objevuje v textilním průmyslu jak v tkané, tak úpletové podobě. U prádla a domácího oblečení se setkáváme povícero s úplety. Viskóza či rayon je ideálním materiálem pro noční a domácí oblečení.

Vlastnosti "umělého hedvábí"

Oblečení a prádlo z viskózy (rayonu, umělého hedvábí) je velice příjemné na nošení, je měkké, savé, splývavé a chladivé. Viskóza tolik nežmolkuje, netvoří se v ní statická elektřina, nechytá tedy smítka. Uchovává si tedy ty lepší vlastnosti pravého hedvábí, ale je nesrovnatelně jednodušší na údržbu, a samozřejmě také levnější než pravé hedvábí.
  • 4. 9. 2016, 10:38

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Kategorie