Zobrazit přihlášovací formulář

Kabelka HARLEQUIN INDIGO

Administrace

Kabelka HARLEQUIN INDIGO

2 610 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Materiál: Luxusní useň Výroba: Ruční práce Barva: Modrá (Indigo) ROZMĚRY KABELKY:(ŠxDxV) 10 x 40 x 30 cm [Made in Czech Republic] Kabelka střední velikosti je určena pro běžné nošení i na výjimečné příležitosti. Na formální schůzce podtrhne vaši…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 8. 2015
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kabelka HARLEQUIN INDIGO

2 610 Kč
  • Popis zboží
Materiál: Luxusní useň
Výroba: Ruční práce
Barva: Modrá (Indigo)
ROZMĚRY KABELKY:(ŠxDxV) 10 x 40 x 30 cm
[Made in Czech Republic]
Kabelka střední velikosti je určena pro běžné nošení i na výjimečné příležitosti. Na formální schůzce podtrhne vaši eleganci a při návštěvě kavárny oslní všechny okolo. Kabelka HARLEQUIN je vyráběna nejkvalitnější italské kůže – hovězí usně. Na jiné bychom nikdy nenašili logo FANTAGHIRO, které je na každém kusu vyšito ručně. Všechny kožené produkty jsou vyráběny v někdejším centru kožedělného průmyslu ve Zlíně. Zde se nachází dílna našeho exkluzivního výrobce.

Výrobky z kolekce FANTAGHIRO jsou propracovány do detailu. Naše logo naleznete i na jezdci zipu. Vše je originální. Veškeré kabelky a spisovky jsou navrhovány s maximální pečlivostí a s ohledem na potřeby zákazníků. Sami všechny výrobky zkoušíme a vylepšujeme je tak dlouho, dokud nevytvoříme produkt, který skutečně nemá konkurenci.

Naše kabelky a spisovky jsou prémiové a svou kvalitu si uchovají dlouhá léta.
  • 8. 9. 2015, 22:33

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Kategorie