Zobrazit přihlášovací formulář

REIMA zimní lyžařská bunda R-tec, 110

Administrace

REIMA zimní lyžařská bunda R-tec, 110

1 700 Kč 3 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 28. 10.
Doprava: od 65 Kč
Bunda nošená, menší oděrky na rukávech (viz. foto), celkový stav velmi dobrý. Lyžařská bunda, celorozepínací na zip, s membránou Reimatec®, která zaručuje voděodolnost, větruodolnost i prodyšnost (odvádí vlhkost a pot od těla). Odolnost proti oděru,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 3. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

REIMA zimní lyžařská bunda R-tec, 110

1 700 Kč
  • Popis zboží
Bunda nošená, menší oděrky na rukávech (viz. foto), celkový stav velmi dobrý.
Lyžařská bunda, celorozepínací na zip, s membránou Reimatec®, která zaručuje voděodolnost, větruodolnost i prodyšnost (odvádí vlhkost a pot od těla).
Odolnost proti oděru, bunda má tištěné detaily na podšívce.
Odepínací kapuce, vnitřní štítek na jméno, dvě postranní kapsy na zip a vnitřní náprsní kapsa. Konce rukávů jsou nastavitelné pomocí manžet na suchý zip. Kapuce, límec a manžety jsou zevnitř podšity měkkým a příjemným materiálem. Bunda má malou kapsičku na spodním lemu bundy ve které je schovaná stahovací šňůrka, tak aby se nemohlo stát, že se dítě o něco gumičkou zachytne. Reflexní prvky, sněhový pas.
Jedná se o vrchní vrstvu v rámci systému Play Layers, do které lze vpínat další (střední) vpínací vrstvy, což umožňuje bundu použít v různých ročních obdobích. Jednotlivé vrstvy oblečení lze propojit druky rozmístěnými v unifikované vzdálenosti a vytvořit tak navzájem propojený systém oblečení, ve kterém se žádná vrstva nepříjemně neohrnuje.
Materiál Reimatec se velmi lehce udržuje. Nečistoty stačí opláchnout pod tekoucí vodou nebo lehce otřít vlhkým hadříkem. Bundu můžete taktéž prát v pračce a sušit v sušičce.
  • Značka

    REIMA

  • Velikost

    110

  • Rozměry

    Vel. 110=5-6 let. Rozměry: - rukáv od krku 56 cm, - rukáv dole 34, - šířka pod průramky x2 - 43 cm, - délka (měř. vzadu od krku) 49 cm.

  • 20. 10. 2015, 12:44

  • Zobrazení

    162

  • Oblíbené

    0

Kategorie