Zobrazit přihlášovací formulář

2x větší postýlka matrace, chránič, prostěradla

Administrace

2x větší postýlka matrace, chránič, prostěradla

1 090 Kč 1 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
SLEVA - potřebujeme prostor... 2x postýlka s odnímatelnou postranicí a 2 výškami. 2x matrace, 6x prostěradlo, 2x chránič proti okousání postranice. Postýlka je větší než standardní evropský rozměr. Lůžko má rozměr 70x132 cm. Tedy vydrží o něco déle než…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 1. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x větší postýlka matrace, chránič, prostěradla

1 090 Kč
  • Popis zboží
SLEVA - potřebujeme prostor... 2x postýlka s odnímatelnou postranicí a 2 výškami. 2x matrace, 6x prostěradlo, 2x chránič proti okousání postranice. Postýlka je větší než standardní evropský rozměr. Lůžko má rozměr 70x132 cm. Tedy vydrží o něco déle než standardní postýlka. Vše koupeno nové v USA. Pár škrábanců/odrýsknutí (ale malinké)-ukázka na fotce a na jednom čele se nějak otřel nějaký zlatavý lak, nebo je to škrábnuté, sama nevím - viz fotka, ale jinak velmi pěkný stav. Fotek mohu poslat víc na email. Všechny šroubky. Matrace nepročůraná, vždy používán chránič (dospělý nebo standardní dětský, ty ale neprodávám). Na odmímatelném povlaku matrace nejsou žádné srvrny ani mapy. Pravidelně praný potah a luxovaná matrace /1 dítě má alergii na roztoče/. Na rošť jsme si sami vložili pevnou podložku, aby fungovali monitory dechu. Rošt postýlky lze umístit do dvou různých výšek. Jednu bočnici postýlky můžete odstranit, až bude dítě dost velké na to, aby mohlo do postýlky samo vylézt a samo z ní slézt. Materiál: buk a akrylový lak. Matrace z Ikea, polyuretanová pěna odnímatelný potah (na zip) a pod ním ješte fixní potah, šířka: 9 cm. Matrace má dva různé komfortní povrchy, rovný a povrch s vejčitým tvarem, který uvolňuje tlak na tělo a má lepší cirkulaci vzduchu než povrch rovný.
2 x prostěradlo bavlněné světle modré (tričkový materiál)
2x prostěradlo puntíkaté (jedno bílo modré, druhé modro bílé) - bavlněná látka
2x prostěradlo bavlněné světle růžové (tričkový materiál)
Cena na 1 komplet - postal, matrace, 3x prostěradlo, chránič proti okousání. Původní cena tohoto kompletu byla equivalent více než 4000 Kč, tj. celkem 8000 Kč.
PRODÁM I JEDNOTLIVĚ.
  • Značka

    IKEA

  • Rozměry

    Delka: 136 cm, Vyska: 83 cm, Sirka: 75 cm, Lůžko 70x132 cm. Maximální možná nosnost: 22.70 kg

  • 26. 1. 2017, 20:19

  • Zobrazení

    57

  • Oblíbené

    0

Kategorie