Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek

Administrace

Kočárek

2 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Dětský kočárek značky I`COO - Targo City z limitované série Rock Star Baby navrhnuté bubeníkem Bon Jovi Tico Torresem (vygooglete si: tyco torres rock star baby) Kočárek zakoupen jako nový v roce 2009 v Německu, pův. cena cca 15000,- Kč. Kočárek odvozil…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek

2 000 Kč
  • Popis zboží
Dětský kočárek značky I`COO - Targo City z limitované série Rock Star Baby navrhnuté bubeníkem Bon Jovi Tico Torresem (vygooglete si: tyco torres rock star baby)
Kočárek zakoupen jako nový v roce 2009 v Německu, pův. cena cca 15000,- Kč. Kočárek odvozil 2 (snad) budoucí hudebníky, takže už má něco za sebou. Svrchní plášť už je trochu vyšisovaný od sluníčka, jak je vidět na fotkách. Nicméně jde o stále slušnou ojetinu. Skvěle variabilní (má 2 nástavbové korby - hluboká, pro nejmenší bubeníčky nebo bubenice a sportovní - pro ty, co jíž dokáží sedět - viz foto), obě korby se dají výškově nastavit a směrově obrátit, stejně jako rukojeť. Kočárek jde skvěle složit pro transport do auta a je velmi lehký. Nový se sehnat asi už nedá, nicméně stále lze k němu dokoupit nové příslušenství ze série Rock Star Baby (např. naše oblíbená černá kačenka s lebkou). V případě zájmu zašlu i poštou. Cena kočárku 2000,-Kč, které následně utratíme za nové paličky a blány na bubny pro našeho, kočárkem odchovaného, nadějného bubeníka. Při platbě převodem poštovné zdarma (při platbě na dobírku, cena poštovného + dobírky 149,- Kč)
  • 9. 10. 2015, 12:23

  • Zobrazení

    31

  • Oblíbené

    0

Kategorie