Zobrazit přihlášovací formulář

Licenční sedací pytel

Administrace

Licenční sedací pytel

1 750 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 120 Kč
Jedná se o vysoce kvalitní sedací pytel se specifickým potiskem řady HELLO KITTY , který má celou řadu variací od tradičních Hello Kitty postaviček . Sedací pytel je vyroben z mimořádně měkké a vysoce kvalitní látky 100 % pes + snímatelný vnější obal na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Licenční sedací pytel

1 750 Kč
  • Popis zboží
Jedná se o vysoce kvalitní sedací pytel se specifickým potiskem řady HELLO KITTY , který má celou řadu variací od tradičních Hello Kitty postaviček . Sedací pytel je vyroben z mimořádně měkké a vysoce kvalitní látky 100 % pes + snímatelný vnější obal na zip .
Sedací vak Hello Kitty – nejpopulárnější výrobek firmy M & M sedaci vaky – nyní speciálně i pro ty nejmladší pod názvem Hello Kitty .

Jedná se o menší verzi
rozměru 137 x 119 cm
výška je cca 30 cm
objem 220 l EPS kuliček
Plněn malými, polystyrenovými kuličkami vysoké hustoty, které výborně drží svůj tvar a tak neubývají na objemu jako klasický polystyren. Vhodný do dětského nebo hracího pokoje. Je to ideální kamarád k lenošení a hraní pro děti do 10 let .



EPS kuličky: Jsou zdravotně nezávadné kuličky. Plněny malými polystyrenovými kuličkami vysoké hustoty, které výborně drží svůj tvar a tak neubývají na objemu jako klasický granulát.
  • 30. 9. 2015, 20:23

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie