Zobrazit přihlášovací formulář

Stolní / nástěnný foto kalendář 2016 QP šablony

Administrace

Stolní / nástěnný foto kalendář 2016 QP šablony

110 Kč 150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 13 uživatelů
Letošní novinka v nabídce. Sourozenecký nebo rodinný - na každé stránce najdete prostor pro 3 fotografie. Kalendář je na šířku, možný tisknout jako stolní 12ti stránkový (+titulní strana) formát A5 s kartonovým stojánkem, zkrátka stolní kalendář nebo…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Stolní / nástěnný foto kalendář 2016 QP šablony

110 Kč
  • Popis zboží
Letošní novinka v nabídce. Sourozenecký nebo rodinný - na každé stránce najdete prostor pro 3 fotografie.
Kalendář je na šířku, možný tisknout jako stolní 12ti stránkový (+titulní strana) formát A5 s kartonovým stojánkem, zkrátka stolní kalendář nebo jako klasický nástěnný ve formátu A4 nebo A3. Kalendárium se jmény je přehledné, dostatečně čitelné i ve verzi stolního kalendáře. Profesionální zpracování rozměrově i rozlišením odpovídám veškerým standartům. Sada obsahuje 12 png stran s výřezem pro dosazení vlastní fotografie a titulní stranu. Dárek, který určitě potěší po celý příští rok 2016.

Jedná se o šablony ve formátu PNG, tedy pouze otevřete a vložíte své fotografie - je potřeba mít nainstalovaný GIMP, PHOTOSHOP nebo ZONER a alespoň minimálně s nimi umět pracovat - tedy ideální pro tvořivé maminky, které jen nemají dostatek času či trpělivosti tvořit všechny stránky sami.... (času to zabralo opravdu spoustu... :o)))
Pokud máte zájem a chuť si fotografie vložit sami, ráda poradím, jak se šablonkami pracovat - s trochou trpělivosti vše zvládnou i začátečníci, pro které mám zpracovány návody krok za krokem včetně obrázkových postupů.

Cena je pouze za šablony, bez vkládání fotografií (celková úprava kalendáře je u mě v nabídce také, nakoukněte do alba).

V případě jakýchkoliv dotazů - pište, ptejte se - ráda vše zodpovím !!!

V albu i další typy kalendářů - nástěnný i stále oblíbenějších - stolních kalendářů !!!

!!! Šablony jsou určeny výhradně pro osobní použití, na jejich přeposílání či další prodej se vztahují autorská práva !!!
  • 25. 4. 2016, 0:01

  • Zobrazení

    245

  • Oblíbené

    1

Kategorie