Zobrazit přihlášovací formulář

♣ 14ti denní stolní KALENDÁŘ z Vašich fotografií ♣

Administrace

♣ 14ti denní stolní KALENDÁŘ z Vašich fotografií ♣

470 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 15 uživatelů
Dárek, ze kterého se Vaši blízcí budou opravdu těšit po celý rok.... Profesionálně zpracovaný stolní dvoutýdenní kalendář pro rok 2017 s přehledným kalendáriem. Nechybí změny zimního a letního času, začátky ročních období, jsou vyznačeny některé…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

♣ 14ti denní stolní KALENDÁŘ z Vašich fotografií ♣

470 Kč
  • Popis zboží
Dárek, ze kterého se Vaši blízcí budou opravdu těšit po celý rok....
Profesionálně zpracovaný stolní dvoutýdenní kalendář pro rok 2017 s přehledným kalendáriem. Nechybí změny zimního a letního času, začátky ročních období, jsou vyznačeny některé významné mezinárodní dny a lidové pranostiky, které se týkají daného měsíce či dne.
Stálým zákazníkům je tento typ známý, ale pro jeho oblíbenost je znovu vložen do nabídky s aktualizovanými číselníky pro rok 2017.

Rozměrově i rozlišením vše odpovídám všem standartům. Rozměr listu je 30 x 14 cm. Zpracovaný kalendář posílám v elektronické podobě.

Jediné, co od Vás budu chtít, tak je zaslání fotografií, veškeré informace k objednání, odeslání a výběru fotografií ode mě obdržíte e-mailem hned po vaší objednávce

Hotový kalendář, vám pošlu ke schválení v náhledu, pokud tam s něčím nebudete spokojeni, doladíme vše k vaší plné spokojenosti....
Po připsání platby Vám odešlu kompletní kalendář v plném rozlišení, připravený k tisku.

Tisk hotového kalendáře si zajišťujete obyčejně sami, protože je mnoho možností kde si jej můžete nechat vytisknout, je tam velké rozpětí cen i kvality, takže tahle volba, zůstává na Vás a Vašem uvážení.

Pokud budete mít zájem, nechat si ode mě zajistit i tisk, písněte, kalendáře vám přijdou vytištěné a svázané. Mám zajištěnou tiskárnu v dobré kvalitě i ceně - cena je při vyšším počtu kusů, víc než přijatelná - kalkulaci, na kolik vás vyjde jeden výtisk kalendáře mohu poslat.....

V případě jakýchkoli dotazů, pište, kontaktujte, domluva je vždy individuální, nebojte se na nic zeptat.

Fotky, kde například budou červené oči nebo podobné "nedostatky", opravím (základní a běžné úpravy jsou v ceně již zahrnuty).
  • Značka

    LUCIE81

  • Rozměry

    Nakoukněte do alba - výběr z více typů, v nabídce i šablony. !!! Kalendáře jsou určeny výhradně pro osobní použití, na jejich přeposílání či další prodej se vztahují autorská práva !

  • 22. 2. 2017, 23:39

  • Zobrazení

    124

  • Oblíbené

    0

Kategorie