Zobrazit přihlášovací formulář

Designer Bo

Administrace

Designer Bo

2 450 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 1 Kč
Obsahuje celkem 62 dílků: 20 trojúhelníků 22 čtverců 14 vysokých trojúhelníků 4 kosočtverce 2 lichoběžníky Designer Box je obsahově i cenově totožný s klasickým balením MAGFORMERS Designer, namísto jednorázového "dárkového" balení jsou však všechny…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Designer Bo

2 450 Kč
  • Popis zboží
Obsahuje celkem 62 dílků:
20 trojúhelníků
22 čtverců
14 vysokých trojúhelníků
4 kosočtverce
2 lichoběžníky
Designer Box je obsahově i cenově totožný s klasickým balením MAGFORMERS Designer, namísto jednorázového "dárkového" balení jsou však všechny dílky v praktickém plastovém boxu s odnímatelným víkem připevněným dvěmi barevnými přezkami, takže jej lze trvale užívat zároveň i jako úložný kufřík. Box je dostatečně prostorný, takže se do něj všechny dílky bez problému vejdou i narychlo sbalené v "nepříliš uspořádaném" ladu a skladu:)
Designer box je skutečnou lahůdkou pro nezkrotnou obrazotvornost dětí i dospělých. Množství a barevná i tvarová rozmanitost dílků poskytuje prostor pro sestavení těch nejodvážnějších konstrukcí. Díky vyššímu podílu obou druhů trojúhelníků je tato sestava vhodná i pro modelování zaoblenějších struktur (např. zvířata, předměty denní potřeby, stroje, umělecké plastiky i objekty abstraktních tvarů).
Rozměry boxu: 26 x 17 x 11,5 cm ~ Objem: 3 litry ~ Materiál: potravinářský plast (polypropylen) ~ Váha: 1000 g
  • 30. 11. 2015, 20:48

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie