Zobrazit přihlášovací formulář

FISHER PRICE-Mluvící želvička a mluvící klíče

Administrace

FISHER PRICE-Mluvící želvička a mluvící klíče

180 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 48 Kč
Mluvící želvička Fisher Price učí děti zábavnou formou čísla, tvary, anglická slovíčka. Hračka zpívá písničku. Mluvící želvička je opatřena kolečky, takže si s ní může dítě pohodlně jezdit. Hračka funguje ve dvou jazycích v češtině a angličtině. Hračka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 4. 2015
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

FISHER PRICE-Mluvící želvička a mluvící klíče

180 Kč
  • Popis zboží
Mluvící želvička Fisher Price učí děti zábavnou formou čísla, tvary, anglická slovíčka. Hračka zpívá písničku. Mluvící želvička je opatřena kolečky, takže si s ní může dítě pohodlně jezdit. Hračka funguje ve dvou jazycích v češtině a angličtině. Hračka funguje na 3 ks baterií typu AAA. Perfektní stav, plně funkční.Cena želvičky 280Kč.Již prodána!

Veselé mluvící klíče se zvukovými efekty autíčka, lodičky a domečku, které naučí dítě rozeznávat barvy a názvy předmětů. Navíc nabízí 6 legračních písniček ke společnému zpívání a praktický kroužek na přenášení. Klíče jsou vyrobeny ze zdraví nezávadného plastu a díky kvalitnímu zpracování použitých materiálů hračka zaručuje dlouhou životnost a minimální opotřebení. Provoz na 3 ks AAA baterie, které jsou součástí balení. Vhodné pro děti od 6 do 36 měsíců. Perfektní stav, cena klíčů 180Kč.
  • 3. 8. 2017, 10:31

  • Zobrazení

    60

  • Oblíbené

    0

Kategorie