Montana černá 500g - mléčný marcipán
Administrace
Montana černá 500g - mléčný marcipán
88 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava:
od 0 Kč
Novinka na našem eshopu Montana černá 500g - mléčný marcipán
Tato sypká směs s vylepšenou recepturou je krásně černá a tak se ideálně hodí k výrobě velmi efektních a dekorativních dortů. Chuťově patří tato univerzální potahovací a modelovací hmota od…
Montana černá 500g - mléčný marcipán
88 Kč
Poslat dotaz
- Popis zboží
Novinka na našem eshopu Montana černá 500g - mléčný marcipán
Tato sypká směs s vylepšenou recepturou je krásně černá a tak se ideálně hodí k výrobě velmi efektních a dekorativních dortů. Chuťově patří tato univerzální potahovací a modelovací hmota od českého výrobce Ireks na trhu jednoznačně k nejlepším. S hmotou se výborně pracuje, je elastická, nepraská jen je nutné ji dobře propracovat.
S hmotou Montana se nemusíte bát ani výroby jedlých krajek. Naše formy na krajky se k tomu hodí ideálně.
V případě že nespotřebujete všechnu rozpracovanou hmotu, můžete jí v chladu a dobře zabalenou uchovat čestvou až jeden měsíc.
Jak na to: 500g směsi Montana, 75-85ml vody (raději více, zahustit se dá vždy opět směsí Montana), 25g změklého 100% tuku (Omega)
Postup přípravy: všechny suroviny (tuk musí být změklý) se spojí v robotu pomocí hnětacích háků (příp. v domácí pekárně a lze ji propracovat i ručně) v mírně lepivou hmotu, která se uloží do pevnějšího igelitového pytlíku a nechá se minimálně 3 hodiny odležet (nejlépe celý den) při pokojové teplotě. Po uležení už hmota nelepí a lze s ní rovnou pracovat. Pokud potřebujete hmotu použít ihned po přípravě, použijte menší množství vody (70ml).
Složení: cukr, sušené mléko, barvivo E153, glukózový sirup, aroma, stabilizátor E415. Hmota neobsahuje konzervační látky.
Tato sypká směs s vylepšenou recepturou je krásně černá a tak se ideálně hodí k výrobě velmi efektních a dekorativních dortů. Chuťově patří tato univerzální potahovací a modelovací hmota od českého výrobce Ireks na trhu jednoznačně k nejlepším. S hmotou se výborně pracuje, je elastická, nepraská jen je nutné ji dobře propracovat.
S hmotou Montana se nemusíte bát ani výroby jedlých krajek. Naše formy na krajky se k tomu hodí ideálně.
V případě že nespotřebujete všechnu rozpracovanou hmotu, můžete jí v chladu a dobře zabalenou uchovat čestvou až jeden měsíc.
Jak na to: 500g směsi Montana, 75-85ml vody (raději více, zahustit se dá vždy opět směsí Montana), 25g změklého 100% tuku (Omega)
Postup přípravy: všechny suroviny (tuk musí být změklý) se spojí v robotu pomocí hnětacích háků (příp. v domácí pekárně a lze ji propracovat i ručně) v mírně lepivou hmotu, která se uloží do pevnějšího igelitového pytlíku a nechá se minimálně 3 hodiny odležet (nejlépe celý den) při pokojové teplotě. Po uležení už hmota nelepí a lze s ní rovnou pracovat. Pokud potřebujete hmotu použít ihned po přípravě, použijte menší množství vody (70ml).
Složení: cukr, sušené mléko, barvivo E153, glukózový sirup, aroma, stabilizátor E415. Hmota neobsahuje konzervační látky.
-
Značka
-
28. 2. 2016, 23:48
-
Zobrazení
8
-
Oblíbené
0